Berki Artúr, Az ének iskolája nyertese: "Nem számítottam a győzelemre"

nyertes TV2 nyeremény tehetségkutató döntő Az ének iskolája Berki Artúr énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindig elegáns megjelenéssel és profi produkciókkal előrukkoló Berki Artúr lett idén Az ének iskolája évfolyamelső diákja. A Life.hu-nak elmesélte, egyáltalán nem számított rá, hogy ő lehet a legjobb.

Artúrt már az első adásban kiszúrtuk magunknak és biztosak voltunk benne, hogy a végső döntőig menetel majd.

Berki Artúr édesanyjával és testvérével Forrás: TV2

"A döntőben mindkét produkciómmal jó érzésekkel mentem fel a színpadra és szerettem volna, ha ezt a közönség is érzi. Tudtam, elérkezett az utolsó esélyem arra, hogy megmutathassam, mennyit fejlődtem az elmúlt hetek alatt" – kezdte Artúr, aki nagyon hálás tanárainak, mert rengeteget tanult.

„Mivel a műsor előtt csak otthon énekelgettem, nagyon örültem, hogy végre profi énektanártól leshettem el a technikákat. Arra viszont egyáltalán nem számítottam, hogy én leszek az évfolyamelső. Már készültem, hogy valamelyik társamnak gratulálhatok, amikor kimondták a nevem" – mosolygott Artúr, aki legjobb barátjának, Radics Janinak is nagyon drukkolt, de ha bárki más nyert volna, akkor is ugyanolyan boldog lett volna, mint saját győzelme pillanatában.

Berki Artúr Forrás: TV2

„A nyeremények közül az utazásnak örülök a legjobban, mert egy szép helyen pihenhetünk majd a családdal. A pénznyereményt pedig tanulásra fogom fordítani. Szeretnék profi énektanárhoz járni és angolt tanulni" – magyarázta a kis énekes, akiről még biztosan hallunk majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.