Demcsák Zsuzsa TV2 gyerekek kalandpark bátorság magasság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lélegzetelállító élményben volt része a műsorvezetőnek, aki egy csoport gyerkőcöt kísért el egy kalandparkba, ahol a magasságpróbát is kiállta.

Zsuzsát sokan dicsérik a közösségi oldalán, miután megosztotta azt a képet, amelyen a magasban tesztelte bátorságát. A belevaló műsorvezető a gyerekek nélkül próbálta ki, milyen a magasból a mélybe ereszkedni.

Forrás: facebook/Demcsák Zsuzsa

„Kalandpark, 15 méter magasban! Sok-sok gyerkőcöt is vittünk magunkkal, hiszen ebből az élményből nem maradhattak ki! Ők persze ilyen magasságba nem jöttek fel, de hihetetlen élmény volt" – írta Zsuzsa közösségi oldalán. Valóban bátor!

Mellbedobással pózolt Alexahttp://www.life.hu/bulvar/20140617-alexa-az-ejjel-nappal-budapest-bevallalos-szereploje-szexi-fehernemuben-pozolt.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest bevállalós szereplője, a szexi Alexa ismét megmutatta bájait.TV + Bulvár--Felvette mamája utolsó mondatát Kállay-Saundershttp://www.life.hu/bulvar/20140616-kallay-saunders-andras-enekes-felvette-haldoklo-nagymamaja-utolso-szavait.htmlMegdöbbentő és egyben megható tettel szeretne nagymamájára emlékezni Kállay-Saunders András.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huA TV2-höz igazol Vastag Tomihttp://www.life.hu/bulvar/20140616-vastag-tamas-az-x-faktor-versenyzoje-a-tv2-hoz-igazol.htmlBár az RTL Klub X-Faktora tette ismertté, a TV2-n folytatja pályafutását Vastag Tamás.TV + BulvárFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.