Demcsák Zsuzsa házasság TV2 fiatalság Mokka válás bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 szép műsorvezetője szerint 30 év alatt nem szabad férjhez menni a lányoknak.

Demcsák Zsuzsa aTV2 egyik műsorában óva intette a lányokat attól, hogy túl hamar elkötelezzék magukat. A Mokka válófélben lévő műsorvezetője szerint a 30 év alatti férfiak még éretlenek arra, hogy családot alapítsanak és gyereket vállaljanak. Szerinte egy huszonéves fiatal pár esetében gyakran a hirtelen szerelem tereli az oltár elé a feleket, ám mielőtt beleugranának egy házasságba, érdemes higgadtan végiggondolni a jövőt, és alaposan megismerni a másikat – írja a Bors.

Forrás: TV2

„Én magam házasságpárti vagyok, de ha egy huszonéves lány megkérdezne, biztos azt javasolnám, hogy várjon még az esküvővel. Egy ilyen fontos lépés előtt alaposan meg kell ismerni a másikat, nem szabad elhamarkodott döntést hozni. Pláne akkor, ha még egy kis bizonytalanság is motoszkál a fejekben. A házasság különleges kötelék két ember között, és sokszor a szerencsén is múlik, hogy kivel sodor össze az élet, és a választottunkkal mennyire gyorsan találjuk meg a közös hangot" – mondta a lapnak Zsuzsa, aki szerint egy párkapcsolat sorsa nagyrészt azon múlik, mennyire vagyunk képesek a kompromisszumokra. „A szüleimnek például sikerült, pedig 19 évesen találkoztak. Nekem sajnos nem sikerült elsőre..., de biztos vagyok benne, hogy én is megtalálom a párom" – fejtette ki.

Zsuzsa 2012-ben jelentette be hivatalosan, hogy 8 közös év után elválik férjétől, aki ellen eljárást indítottak rongálás, lopás és súlyos testi sértés bűntettének vádjával. Eszerint a férj többször is bántalmazta a képernyőst, ami – érthető módon - a mai napig megviseli őt. A bontóperi tárgyalásukon már sokadjára nem jelent meg a férj, és a két napja tartott büntetőtárgyalásukon szintén nem tette tiszteletét. Ezért a bíróság úgy határozott, hogy rendőrökkel állíttatja elő Józsefet – írja a lap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.