A száz leggazdagabb magyar segítségét kéri Alekosz

Facebook helyesírás Alekosz ValóVilág 4 Mark Zuckerberg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány héttel ezelőtt a Life.hu szerkesztősége - és valószínűleg rajtunk kívül sokan mások - egy emberként kapott röhögőgörcsöt Alekosz Mark Zuckerbergnek írt magyar nyelvű levelén. Most itt a folytatás... Számunkra eldönthetetlen, hogy a ValóVilág 4 nyertese csak viccel vagy komolyan is gondolja, amit közzé tett. Reméljük, az előbbi! 

A száz leggazdagabb magyar segítségét kérte a Facebookon Alekosz, hogy végre eljuthasson a Facebook atyjához, a szemébe nézzen és beolvasson neki. A görögnél hónapokkal ezelőtt az verte ki a biztosítékot, hogy nem tud 5000-nél több embert az ismerősei között tudni.

"Ez idő szerint Önök 100-an + 3-an a Leggazdagabbak Magyarországon. A Segítségüket Szeretném kérni ahhoz, hogy eljuthassak Amerikába Mark Zuckerberghez. Kérem, Segítsenek és támogassák utamat és küldetésemet! Ha Sikerrel járok, akkor az mindannyiunk Sikere is lehet! Kérem, gondolják át és döntsenek. És ne feledjék! Egy jó befektetésnél, csak egy még jobb befektetés lehet a jobb. Önöké a végső döntés" - tette közzé Alekosz a közösségi oldalon, amit mi változtatás nélkül, az indokolatan nagy kezdőbetűkkel együtt mutatunk meg nektek a Zuckerbergnek íródott szösszenettel együtt.

Forrás: Alekosz/Facebook

Alekosz Zuckerbergnek írt előző levelén itt mulathatsz.

Mozgássérülteknek fenntartott helyen parkolt Aureliohttp://www.life.hu/bulvar/20140622-vv-aurelio-es-vv-zsofi-mozgasserulteknek-fenntartott-helyen-parkoltak.htmlA múltkori gyorséttermes balhéja után most újra kiverte a biztosítékot VV Aurelio. A ValóVilág 6. csajozógépe tiltott helyen parkolt. Naná, hogy lebukott! TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huAjaj! Visszaéltek a ByTheWay zenésze fotójávalhttp://www.life.hu/bulvar/20140622-a-bytheway-zeneszenek-feng-ya-ou-ferencnek-a-fotojat-meleg-tarskereso-oldalra-tettek-fel.html A ByTheWay fiatal énekese sem akart hinni a szemének, amikor meglátta "saját" hirdetését. Feljelentést azonban nem tesz.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huIstenes csúnyán beszólt Iszak Esztinek http://www.life.hu/bulvar/20140622-istenes-bence-beszolt-iszak-eszternek-a-viva-comet-musorvezeteseert.htmlAnyacsatornáját, jelenlegi munkahelyét és exbarátnőjét is kellemetlen helyzetbe hozta Istenes Bence egy rádióműsorban. TV + BulvárFotó: Tuba Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.