Hiányozni fog? Kelemen Anna befejezi az Édes Életet

Forrás: Édes Élet/Facebook -
búcsúzás Kelemen Anna befejezés Édes Élet szexszimbólum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 parkolópályára tette az énekesnek készülő szexszimbólumot, aki állítólag beteg kutyáját választotta a műsor helyett.

Bálint Antónia, Szögeczki Ági, Cseke Katinka - ők azok, akik már kimaradtak a sorozatból, most pedig a Bors egyik olvasója szerint a héten - akarata ellenére - Annácska is parkolópályára került.

Forrás: Édes Élet/Facebook

„Szerdán kora este, a TV2 előtt ismerős hangokra lettem figyelmes, amikor odapillantottam, láttam, hogy Kelemen Anna dühösen beszél valakivel telefonon" – mondta a lapnak egy, a neve elhallgatását kérő olvasó. "'Mit képzelnek ezek?' – kérdezgette beszélgetőpartnerét, majd arról is szót ejtett Annácska, mitől lett dühös. A kutyájáról beszélt, akit állítólag megműtöttek, és szeretett volna vele lenni, de őt meg el akarták küldeni valami másik műsorba, ahová ha akar, sem tudott volna menni. Aztán sebbel-lobbal beugrott egy taxiba" – magyarázta.

Kelemen Anna hivatalos közösségi oldalára sokatmondó üzenet került fel szombaton kora délután. „Asszem, ezek öngyilkos lépésre szánták el magukat" – írta, miután a lap megkeresésére a következőket mondta: „Fogalmam sincs, mi lesz velem az Édes Életet illetően. Tudomásom szerint a héten egyelőre nem követik kamerával a mindennapjaimat. Hogy őszinte legyek, nem hiszem, hogy rászolgáltam volna arra, hogy kivegyenek a sorozatból. Pontosan tudják ők is, mi történt a kutyámmal, hiszem, hogy minden jóérzésű ember és felelősségteljes gazdi hasonlóan cselekedett volna" – szögezte le Anna, aki legutóbb azzal sokkolta a nézőket, hogy vasalóval vasaltatta ki a bőrét.

Mi lesz velünk Annácska nélkül?!

Neked hiányozni fog Kelemen Anna az Édes Életből?

Ledobta ruháit Munkácsy Katahttp://www.life.hu/bulvar/20140622-munkacsy-kata-a-baratok-kozt-volt-szereploje-pucerra-vetkozott-kamerak-elott.htmlMég soha nem láthattuk ilyen gyönyörűnek a Barátok Köztből nemrég távozó Munkácsy Katát.TV + Bulvár--Kapócs Zsóka újra virulhttp://www.life.hu/bulvar/20140622-kapocs-zsoka-balin-a-vilag-koruli-utjan-lebetegedett-de-mar-jol-van.htmlAhogy megírtuk, lebetegedett Balin Kapócs Zsóka. Ahogy kell, ezt gyorsan ki is posztolta, később pedig gyors gyógyulását tett közzé. TV + BulvárOrigoA száz leggazdagabb magyar segítségét kéri Alekoszhttp://www.life.hu/bulvar/20140622-alekosz-a-mark-zuckerberggel-valo-talalkozohoz-a-szaz-leggazdagabb-magyar-segitseget-keri.htmlNéhány héttel ezelőtt a Life.hu szerkesztősége - és valószínűleg rajtunk kívül sokan mások - egy emberként kapott röhögőgörcsöt Alekosz Mark Zuckerbergnek írt magyar nyelvű levelén. Most itt a folytatás... Számunkra eldönthetetlen, hogy a ValóVilág 4 nyertese csak viccel vagy komolyan is gondolja, amit közzé tett. Reméljük, az előbbi! TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.