Szabó Zsófi befejezte a Jóban rosszban sorozatot

Forrás: www.facebook.com/SzaboZsofifanpage -
Jóban Rosszban TV2 Szabó Zsófi forgatás hajszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi ismét nagyon meglepett bennünket. Úgy tűnik, ennyi volt számára a Jóban rosszban sorozat. Na, persze, csak egy időre.

"Utolsó forgatási nap. Lezárult egy időszak. Tiszta szívvel, előre. Köszönöm Nektek!" - írta Facebook-oldalán Szabó Zsófi, amiből semmi másra nem lehet következtetni, csak arra: kiszáll a sorozatból. Persze, csak egy időre. A forgatási időszaknak ugyanis vége, a stáb nyári szünetre megy. Szabó Zsófi egyébként felmondott a TV2-nél, de végül mégis marad - erősítette meg a hírt a csatorna. A kép alapján még arra is kíváncsiak lennénk, milyen színűre festette a haját. A Velvetnek azt nyilatkozta, a végeredmény brutális lett.

Forrás: www.facebook.com/SzaboZsofifanpage
Szabó Zsófi újra Hajdúékkal bandázikhttp://www.life.hu/bulvar/20140622-szabo-zsofi-sarka-kata-es-hajdu-peter-kibekultek.htmlAhogy a Life.hu is megírta, egy ideig úgy tűnt, vége Szabó Zsófi és Sarka Kata barátságának. A lányok azonban Hajdúné vallomását követően újra közel kerültek egymáshoz és a minap közös szelfit posztoltak. TV + BulvárOrigoBörtönszelfit készített Szabó Zsófihttp://www.life.hu/bulvar/20140618-szabo-zsofi-szerepe-szerint-a-joban-rosszban-sorozatban-bortonben-van.htmlAhogy a forgatókönyvírók előre ígérték, egyre brutálisabb jelenetekben szerepel a Jóban Rosszban sorozatban Szabó Zsófi. TV + BulvárOrigoSarka Kata végre tiszta vizet önt a pohárba: Nem gyűlöli Szabó Zsófithttp://www.life.hu/bulvar/20140614-sarka-kata-es-szabo-zsofi-baratsaga-maradt-csak-most-nem-beszelnek.htmlAhogy azt korábban a Life.hu is megírta, Sarka Kata és kebelbarátnője, Szabó Zsófi kapcsolata mostanában nem igazán felhőtlen. A találgatások elkerülése végett Kata úgy döntött, tisztázza a dolgot...TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.