Újra itt a Dáridó!

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
TV2 Galambos Lajos Dáridó Lagzi Lajcsi RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új részekkel jelentkezik a Dáridó. Galambos Lajos korábban a TV2-n futó műsora az RTL Klubon tér vissza, vasárnap delente. 

"Minden vasárnap délidőben jelentkezünk teljesen új részekkel. Olyan lesz, mint a régi Dáridó. Elsőre furcsán hangozhat a vasárnap dél, de valójában ez egy nagyon jó időpont. Megváltoztak már a tévénézői szokások, péntek vagy szombat esténként már nagyon nehéz lenne olyan műsorokkal versenyezni, amelyek több millió dollárból készültek. Ezekkel és ekkora költségvetésekkel szemben egy Dáridó nem tud és nem is akar versenyezni" - magyarázza a különös időpontválasztás okát Galambos Lajos.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

"Már az első adás is elég ütősre sikerült, olyan sztárvendégekkel, mint Csonka András, Muri Enikő vagy Csóró Lali nem nagyon tudunk mellélőni" – vélekedik.

Addig is egy kis kedvcsináló :)

Buja titkárnőként pózolt Tóth Gabihttp://www.life.hu/bulvar/20140626-toth-gabi-az-x-faktor-forgatasan-szemuveges-fotot-posztolt.htmlTóth Gabi mindig meg tudja lepni rajongóit. Hol kínos villantásával vonja magára a figyelmet, hol pedig az eddigiekhez képest egészen más fotót posztol. MInt most. TV + BulvárOrigoKapócs Zsóka is megmutattahttp://www.life.hu/bulvar/20140625-kapocs-zsoka-balin-nyaral-es-hatalmas-melleket-villantott.htmlAhogy kedden már megírtuk, Sarka Kata egy korábbi, Dukai Regina pedig mostani álomnyaralásáról posztolt cicivillantós fotót. Nos, most Kapócs Zsóka is kitette a melleit, és nem is akárhogyan!TV + BulvárOrigoKapócs Zsóka újra virulhttp://www.life.hu/bulvar/20140622-kapocs-zsoka-balin-a-vilag-koruli-utjan-lebetegedett-de-mar-jol-van.htmlAhogy megírtuk, lebetegedett Balin Kapócs Zsóka. Ahogy kell, ezt gyorsan ki is posztolta, később pedig gyors gyógyulását tett közzé. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.