Újabb nevek és találgatások a Sztárban sztár körül

Forrás: Life. hu -
Bereczki Zoltán TV2 Kökény Attila Sztárban sztár Keresztes Ildikó Wolf Nagy Sándor Lola Radics Gigi Koós Réka Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb nevek merültek fel a sztárok bőrébe bújó műsor kapcsán. Folyosói pletykák szerint Keresztes Ildi már igent is mondott a TV2-nek.

Ahogy a Life.hu is megírta, a Sztárban sztár zsűrijében egy váltás biztosan lesz. Ugyanis Lakatos Márk helyét Bereczki Zoltán veszi át. Most pedig olyan nevek is kiszivárogtak, akik a show szereplői lehetnek. Keresztes lldikó az X-Faktor kapcsán az RTL Klub egyik vezető arca volt. Tavaly tavasszal mégis úgy döntött, újra szeretne a színpadnak élni. Azóta egymás után adja a koncerteket, és számos színházi darabban is főszerepet játszik. Úgy tűnik azonban, hiányzott neki a képernyő – írja a Blikk. A lap úgy értesült, Ildi elvállalt a felkérést.

Forrás: Life. hu

„Úgy tudom, tárgyaltak vele. Ildikó imád játszani, és örülne, ha a Sztárban sztárban végre lenne lehetősége megmutatni, mennyire. Más emberek bőrébe bújni nagy kihívás egy ilyen erős egyéniségű embernek, de itt végre azt is bebizonyíthatja, mennyire jó színésznő" – árulta el Ildikó egyik, neve elhallgatását kérő barátja.

De nem csak Keresztes az egyetlen nagy név a listában. A lap szerint a Megasztár ötödik szériájának ezüstérmese, Kökény Attila is szerepel majd a műsorban. Felmerült még Koós Réka, Nagy Sándor és az egykori x-faktoros, Vastag Tamás neve is. Rajta kívül szóba került többek között Radics Gigi, Lola, Wolf Kati, Takács Nikolas vagy éppen Vásáry André szerepeltetése.

A TV2 egyelőre nem erősíti, de nem is cáfolja a neveket. „Hamarosan bejelentjük, hogy kiket láthatnak a nézők a Sztárban sztár című műsorunkban, egyelőre azonban nem árulunk el konkrétumokat a szereplőket illetően. Egy biztos: a show olyan sztárokkal kerül majd képernyőre, akiknek a személye garancia a színvonalas szórakoztatásra" – mondta Koltay Tamás, a TV2 szóvivője.

Jó hír! Csak egy hetet kell kibírnunk Barátok közt nélkülhttp://www.life.hu/bulvar/20140701-az-rtl-klubon-futo-baratok-kozt-cimu-sorozat-nyaron-csak-egy-hetre-tunik-el-a-kepernyorol.htmlEgy hétig kell csak nélkülözniük a nézőknek a Barátok köztöt. Az előző évektől eltérően mindössze egy hét nyári szünetet tart a népszerű sorozat, július 7 és 11. között.TV + BulvárRTLKLUBSzépségkirálynővel randizgat Baronits Gáborhttp://www.life.hu/bulvar/20140702-baronits-gabor-ungar-aniko-buvesz-fia-gombos-alizzal-randizik.htmlLapinformációk szerint újra randizgat Baronits Gábor, aki korábban elárulta, hogy a magas lányokra bukik.TV + BulvárOrigoBevették Budapestet a Top Gear sztárjaihttp://www.life.hu/bulvar/20140701-budapestre-erkezett-a-top-gear-live-autos-show-amely-a-bbc-televizio-bafta-es-emmy-dij-nyertes.htmlJeremy Clarkson, Richard Hammond, James May megnézték Budapest látványosságait és kipróbálták a magyar konyha gasztronómiai különlegességeit. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.