Visszatér az Édes Életbe Kelemen Anna

Forrás: Édes Élet/Facebook -
TV2 forgatás Mokka Kelemen Anna Édes Élet hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu megírta, Kelemen Annácskát kitették az Édes Életből. Most azonban kiderült, hogy csak egy hétre büntették meg a szőke celebet.

Eleinte arról szóltak a hírek, hogy Anna kutyája betegsége miatt maradt távol a forgatástól, ám a Bors információi szerint az Édes Élet szereplője nem tett eleget kötelességének, amikor nem volt hajlandó Bükfürdőre utazni, hogy a Mokka műsorvezetői interjút készítsenek vele, ezért egy ideig nem forgathatott.

Forrás: Édes Élet/Facebook

"A szünetnek nem az az oka, hogy Annát nem engedte el a stáb a kutyája műtétjére. Ez még csak nem is logikus, hiszen reality lévén ezt is lekövette volna a kamera a jó ízlés határain belül" – tálalt ki egy, a produkcióhoz közeli informátor.

Anna a napilapnak elmondta, ez hazugság, hiszen a TV2 kamerái még a műtétre is elkísérték. A Bors azonban utánajárt, és kiderült, műtét nem volt, csupán vizsgálat. Anna ezek után módosította nyilatkozatát. "Félreértés volt, hogy megműtötték a kutyámat. Valójában MRI-vizsgálatot végeztek rajta, amihez el kellett altatni. Nem akartam olyan állapotban magára hagyni, és a fáradtságtól emiatt másnap reggel nem volt kedvem elmenni a Mokkába. Annyi volt az egész, hogy picit ellustálkodtam. Tulajdonképpen jó is volt ez az egy hét lazítás" – magyarázta a bizonyítványát Anna, aki a napokban visszatérhet forgatni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.