Óriásit kaszál Berki Krisztián

gázsi Jóban Rosszban TV2 Gesztesi Károly Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Édes Élet című műsorának szereplője, Berki Krisztián csaknem kétszer annyit kaszál, mint a Jóban Rosszban legnagyobb sztárjai. Állítólag.

A Blikk információi szerint az Édes Életben a mindennapjait közszemlére tévő Berki Krisztián hatalmas pénzeket kap a szereplésért. A napilap úgy tudja, a Jóban Rosszban legtöbbet kereső - Gesztesi Károly, Liptai Claudia és Szabó Zsófi - színészeinél is többet, akik maximum havi félmilliót visznek haza.

Forrás: Berki Krisztián/Facebook

A lap informátora állítja, az Édes Élet szereplőit jobban megfizetik. "A legfoglalkoztatottabbak, és ezek közé tartoznak Berkiék, forgatási naponként százezer, a mellékszereplők hetven-nyolcvanezer forint körül kapnak. Egy forgatási napon egy adást vesznek fel. Berki majdnem mindennap szerepel. Heti öt alkalommal biztos, hogy forgat. Vagyis ha húsz forgatási nappal számolunk, Berki másfél, de akár kétmilliót is megkeres egy hónap alatt" - mesélte.

A TV2 szóvivője, Koltay Tamás nem kommentálta a szóbeszédet, kijelentette, az anyagi dolgok kizárólag a szerződött felekre tartoznak.

Gesztesi Károly a hírekre reagálva elmondta, kizártnak tartja, hogy Berki jobban keressen, mint ő, ám amikor megtudta, hogy Krisztián fizetése egy jobb hónapban elérheti a 2 milliót, nem tudta elhinni. "Annyit nem keresek, de szerintem Berki sem. Inkább csak nagy a hangja" – vélekedik a színész.

Pánikrohammal került kórházba Fluor Tomihttp://www.life.hu/bulvar/20140704-fluor-tomi-panikrohammal-kerult-korhazba-o-azt-hitte-asztmas.htmlFluor Tomi pánikbetegség tüneteivel került kórházba, de a rajongók sokáig nem tudtak az énekes problémáiról. Az orvos javaslatára mára már visszavett túlhajtott életviteléből, így sokkal több időt szán magára.TV + Bulvár--Fiatal lányokkal takaríttatja a lakását Benkő Dánielhttp://www.life.hu/bulvar/20140704-a-tv2-edes-eleteben-benko-daniel-lakasat-fiatal-lanyok-takaritjak.htmlAmióta visszatért a tévéképernyőre, ismét felbukkantak a nők Benkő Dániel körül. Legalábbis a show kedvéért biztosan. TV + BulvárOrigoNyáron is forog a Jóban Rosszbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140703-a-tv2-joban-rosszban-es-edes-eet-sorozata-nyaron-is-a-kepernyon-marad.htmlAhogy megírtuk, a Barátok közt rajongóinak csupán egy hetet kell kibírniuk a kedvenceik nélkül. Az RTL Klub sorozata nyáron is látható lesz a képernyőn. Most pedig újabb jó hírrel szolgálhatunk, kiderült, a konkurens TV2 sem teszi pihenőpályára a Jóban Rosszbant és az Édes életet a nyári szünetben sem. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.