Így pelenkáz időre Berki Krisztián - vicces videó

TV2 pelenkázás verseny Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Együtt vigyázott babáira Berki Krisztián és Dynamic. A két férfiban természetesen fellángolt a versenyszellem és egyből kihívásnak tekintették a feladatot.

Dynamic, akinek Zorka már a negyedik gyereke, tapasztalatából előnyt kovácsolt. Krisztián elmondta, minden sportban jobb Dynamicnál, ezért most hagyta is nyerni barátját. Íme, a vicces videó, amikor a kispapák nekiállnak pelenkázni:

„Esélyem sem volt felvenni a versenyt Dynamic ellen, mert gyönyörködtem a kislányomban, ezzel pedig elment az idő" – mondta Krisztián, aki sokkal később lett kész a baba tisztábatételével, mint a barátja.

Elagyabugyálták az Animal Cannibalsthttp://www.life.hu/bulvar/20140707-animal-cannibals-egyuttes-kikapott-az-mtk-focistajatol.htmlKét ifjú hölgy alaposan elagyabugyálta az Animal Cannibals tagjait a VOLT fesztiválon.Tettlegességre ezúttal nem került sor, csak a legújabb őrület, a teqball-meccsen kaptak ki a fiúk a profi lányoktól.TV + BulvárOrigoHorvátországban lett szépségkirálynő a magyar lányhttp://www.life.hu/bulvar/20140707-orcsik-darinka-enekesno-nyerte-a-horvatorszagon-kivuli-horvat-lanyok-szepsegversenyet.htmlOrcsik Darinka nyerte a Horvátországon kívüli horvát lányok szépségversenyét.TV + Bulvár--Pataky Attila kiszámolta: 5 millióval lóg neki a bankjahttp://www.life.hu/bulvar/20140707-pataky-attila-az-edda-frontembere-5-millio-forintot-var-vissza-bankjarol-a-devizatorvenynek.htmlAz Edda frontembere úgy gondolja, végre fellélegezhet, mert a kormány devizahiteleseket segítő törvénye kapcsán csökkenhet a törlesztőrészlete.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.