Liptai Claudia és Ördög Nóri: Megfér-e két dudás egy csárdában?

Forrás: Tv2 -
TV2 műsorvezető Rising Star Ördög Nóra Claudia RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő tényként robbant a hír, hogy 13 év után Ördög Nóri elhagyta az RTL Klubot, amelynél gyakornokként kezdte a pályafutását. A konkurenciánál, a TV2-nél folytatja karrierjét, ősszel, második gyermeke születése után úgy tudni, a Rising Star című tehetségkutató háziasszonya lesz.

Úgy tűnik, hogy Liptai Claudia, a TV2 szupersztárja konkurenciát kapott, mellé végre megtalálták a megfelelő csapattagot. Egy szintén gyermeket nevelő édesanya, Ördög Nóra személyében. Vajon hogyan éli meg a szexi, szőke műsorvezető, akinek a csatorna eddig leste minden kívánságát, a tőle teljesen eltérő stílusú, nála 8 évvel fiatalabb, legalább annyira sikeres kolléganő érkezését?

Forrás: Tv2

A Life.hu úgy tudja, Claudia továbbra is maximálisan a csatorna bizalmát élvezi és kiemelt feladatokat szánnak neki az ősz folyamán is.Kedden a csatorna program- és hírigazgatója, György Bence nyilatkozott, eszerint "újabb, fényes csillaggal gazdagodik a TV2 egyébként is kimagasló egyéniségekből álló műsorvezetői csapata."
Ezt akkor úgy kell érteni, hogy Claudia pozíciója továbbra is stabil marad. Nóri nem jött senkinek sem a helyére, váratlan átigazolása miatt a csatorna egyik ismert arca sem lesz mellőzve. Egyszerűen csak a sztárcsapat gazdagodott plusz egy fővel. Ősszel ugyanis több új műsort tervez indítani a TV2, mindet pedig úgysem tudná Claudia, vagy a már ismert kollégái vezetni. Így mindenki megtalálja majd a hozzá legközelebb álló feladatot.

Amennyire lelkes a TV2 az új arctól, a kommentelőket annyira megosztja Ördög Nóri csatornaváltása.
„Elhagyjuk a 'süllyedő hajót'!!? Nem fog elsüllyedni (...) Pedig az RTL a tenyerén hordta 13 évig. A TV2-n nagy lesz a konkurencia, mert van jó néhány remek műsorvezető! Vagy netán megfúrjuk őket? Egyébként nem értem munkajogilag; hogy lehet szerződést kötni, aki még ki sem lépett az előző munkahelyéről. (...) Ördög, sokkal korrektebbnek gondoltalak, ördögien átverted az RTL-t.
Noha Liptai baromi közönséges tud lenni, Ördög őt úgysem tudja leverni, bár ki tudja, két különböző stílusú nő, a nézők válogathatnak, kinek melyik szimpatikusabb. Netán egy harmadik?:))" – írta egyikük.

"Éppen ellenkező véleményen vagyok" - írja az Origo.hu cikke alatt egy másik kommentelő, akinek véleményében szerepel többek között a műsorvezetőnő munkájáról alkotott vélemény is: " (...) Ördög Nóra kizárólag az RTL-nek köszönheti? MIT? Az RTL köszönheti, hogy profi ceremóniamestere volt. Ördög Nórát (és sok mást) nem az RTL szülte és nevelte. (...)"

„Nem valami elegáns dolog az RTL részéről, hogy egy mindenórás kismamát elkezdenek alázni csak azért, mert munkahelyet vált. Hirtelen mihaszna lett, öreg és amúgy sem számítottak rá nagyobb műsorban. Akkor miért fáj nekik, hogy elmegy oda, ahol örömmel várják? – érvelt a másik oldalon Grisette.+

"Nem tudom, mit képzelnek magukról a munkáltatók! Személyes sértésnek veszik, ha valaki jobb ajánlat miatt felmond és elmegy. Mi az, hogy mindent az RTL-nek köszönhet? Az RTL nem egy karitatív szervezet, éppen annyit köszönhet Ördög Nórának, mint fordítva. Hol van az megírva, hogy élete végéig (vagy amíg ki nem rúgják, mert megunták) ott kellene dolgoznia? Micsoda agyalágyult modern kori röghöz kötés ez?" - írja a Life.hu kommentelője.

Ördög Nóra hirtelen távozásán ledöbbent az RTL Klubhttp://www.life.hu/bulvar/20140709-az-rtl-klub-vezetoseget-kolosi-peter-programigazgatot-megdobbentette-ordog-nora-musorvezeto.htmlAz RTL Klub szerint szerződést szegett Ördög Nóra azzal, hogy átigazolt a közvetlen konkurenciához, a TV2-höz.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huA TV2-höz igazolt Ördög Nóra - 13 év után hagyta ott az RTL Klubothttp://www.life.hu/bulvar/20140708-a-tv2-hoz-igazolt-ordog-nora-13-ev-utan-hagyta-ott-az-rtl-klubot.htmlSzerződést kötött a TV2 és Ördög Nóra. A műsorvezető jelenleg második gyermekét várja, a nézők pedig ősszel találkozhatnak vele először a csatorna egyik műsorának házigazdájaként a képernyőn.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huÖrdög Nóri: "Főállású anya is lennék"http://www.life.hu/bulvar/20140430-ordog-nora-az-rtl-klub-arca-szombat-esti-laz-musorvezetoje-foallasu-anya-lenne.htmlÖrdög Nóri gömbölyödő pocakkal, második gyermekét várva áll a Szombat Esti Láz színpadára. Vajon az RTL Klub arca feláldozná karrierjét az anyaságért? Megkérdeztük! TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.