VV Éva embereket toboroz a Big Brotherbe: nagyon mellé lőtt

Forrás: Facebook/VV Éva -
VV Éva Gézu TV2 toborzás Big Brother 3 Pikali Gerda RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori villalakó most a TV2-nél dolgozik, ahol az ősszel induló Big Brother 3-ba keresi a szereplőket. Felkereste BB Gézut is – Pikali Gerda volt férjét -, aki viszont már volt a Nagy Testvér házában.

Úgy tűnik, VV Éva nincs otthon Big Brother-fronton, pedig ő az egyik, aki résztvevőket toboroz a műsorba. A ValóVilág egykori Törtetője ugyanis a TV2-nél kapott munkát. A csatorna felhívását nagy lelkesen elküldte szinte mindenkinek, aki él és mozog. Így történt, hogy a Big Brother 2 egykori játékosát, Gézut is meginvitálta az ősszel induló műsor válogatására - írja a Bors.

Forrás: Facebook/VV Éva

Gézu egyébként, miután 117 napot töltött a Big Brother-házban és a fináléig jutott, közvetlenül a műsor után a TV2 szereplőválogatójaként két és fél évet dolgozott a csatornánál.

Pikali Gerda volt férje kissé megdöbbent Éva levelétől. "Inkább nem mennék el a válogatásra, mert nem bírom a bezártságot" – ironizált Gézu, Évának azonban nem válaszolt.

Na jó, mentségére legyen Évának, hogy ma már senki nem emlékszik arra, ki volt Pongó vagy épp Iti. Ő is ezzel takarózott: „Tizenegy éve volt a második Big Brother. Ki emlékszik már, hogy kik voltak benne?"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.