Ilyen dögös kiscsaj volt régen Hódi Pamela

Forrás: facebook/Hódi Pamela fan club -
Hódi Pamela szexi nosztalgia dögös tini Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián kedvese egy régi képet posztolt arról az időszakról, amikor még modellként dolgozott. Nem vitás, bombázó kiscsaj volt az Édes Élet sztárja.

Ahogy a Life.hu is megírta, Pamela nemrég azt mutatta meg, milyen szexi tinilány volt. Mostani nosztalgiaképén pedig azt láthatjuk, milyen vadóc csajszi volt egy fotózás alkalmával.

Forrás: facebook/Hódi Pamela fan club

Pamela azóta már egy cuki kislány anyukája, és a szülés után hamar visszanyerte bombaformáját.

Új munkahelyén babázhat is Ördög Nórahttp://www.life.hu/bulvar/20140714-az-rtl-klubtol-a-tv2-hoz-igazolt-ordog-nora-babaszobat-kap-a-csatornanal.htmlA mút héten minden címlap Ördög Nóra a TV2-höz való átigazolásával volt tele. A váltás az RTL Klubot meglepte, az ügyben a műsorvezető volt és leendő kollégái is megszólaltak. Nóri a blogjában írt döntéséről, a napilapok ennek ellenére még mindig azt találgatják, mi lehetett az igazi oka a hirtelen változtatásnak. Pénzügyek állnak vajon a háttérben? TV + Bulvár--Argentína vs. Németország: Ganxsta vs. Isteneshttp://www.life.hu/bulvar/20140711-a-futball-vilagbajnoksag-dontosei-a-nemet-es-argentin-valogatott-legnagyobb-drukkereit-ganxsta-zolee.htmlVasárnap este eldől, ki nyeri a 2014-es focivébét. Argentína és Németország válogatottja csap össze. A két válogatott legnagyobb drukkereit az esélyekről és a vébéhangulatról kérdeztük.TV + Bulvár--Argentína vs. Németország: Ganxsta vs. Isteneshttp://www.life.hu/bulvar/20140711-a-futball-vilagbajnoksag-dontosei-a-nemet-es-argentin-valogatott-legnagyobb-drukkereit-ganxsta-zolee.htmlVasárnap este eldől, ki nyeri a 2014-es focivébét. Argentína és Németország válogatottja csap össze. A két válogatott legnagyobb drukkereit az esélyekről és a vébéhangulatról kérdeztük.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.