Nánási Pál Pityuval üzent?

Forrás: nanasi.hu -
TV2 átigazolás Nánási Pál Pityu üzenet Ördög Nóra RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár nem nyilatkozik, de beszédes fotóval válaszolt Kolosi Péter szavaira Nánási Pál. Az RTL Klub programigazgatója Ördög Nóra átigazolása okán latolgatta a fotóművész további sorsát a csatornánál. 

Alaposan felkavarta a kedélyeket Ördög Nóra TV2-höz igazolása. A vihar a műsorvezető férjét, Nánási Pált is megihlette és az alábbi fotót rakta fel internetes oldalára. "Vihar van, de Pityu sem fél" - olvasható a kép alatt, az elmúlt héten kialakult Nóra körüli történések pedig arra engednek következtetni, a fotóművész nem csupán a balatoni viharra, de Kolosi Péter szavaira reagált ily' módon.

Forrás: nanasi.hu

Nánási Pál is elhagyja az RTL Klubot?

Amíg Nóra az RTL Klub műsorvezetője volt, ő fotózta az X-Faktor-versenyzőket, mentorait vagy éppen az Éjjel-nappal Budapest szereplőit is. Most azonban ezeknek a munkáknak is vége szakadhat.
"Nánási Pál nagyon jó szakember, de valóban, sokszor azért jutott eszünkbe őt felkérni egy-egy munkára, mert Ördög Nóra férje. Jelenleg éppen nincs feladata a csatornánknál, és ez a két ügy egyébként független is egymástól. De úgy gondolom, az is nehezen elképzelhető, hogy ezek után ő akarna velünk dolgozni, legalábbis én a helyében biztosan nem akarnék" – nyilatkozta a Borsnak Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

Pityuról több fotót ITT nézegethetsz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.