Megölték Kállay-Saunders András barátját

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
gyilkosság Kréta barát Eurovíziós Dalfesztivál Amerika nyaralás Tolvai Reni Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közösségi oldalán írta le Kállay-Saunders András, hogy Miamiban élő barátja gyilkosság áldozata lett. Az énekes értetlenül áll a történtek előtt.

András nemrég vesztette el szeretett nagymamáját és most újabb szörnyű hírt kapott. A 27 éves Nicholas Allen Potts Észak-Miamiban élt és az énekes jó barátja volt, amikor még Amerikában tanult. A fiúk szobatársak voltak. Pottsot több késszúrással ölte meg gyilkosa, a 25 éves Lee McDonald, akit a rendőrség már őrizetbe is vett. A nyomozás még folyik, több információt nem adtak ki az üggyel kapcsolatban.

Forrás: facebook/Kállay-Saunders András

„Hiányozni fogsz, szobatárs" – írta angolul a kép mellé András, akinek barátja menekülés közben több ház ajtaján is kopogtatott, de senki nem segített neki.

András közben párjával, Tolvai Renivel Krétára készül, hogy egy romantikus nyaraláson együtt töltsenek pár napot. Remélhetőleg az Eurovíziós Dalverseny magyar indulója kipiheni a lelkileg megterhelő időszakot.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Andrásnak és nekem is sok elfoglaltságom van, így nem tudunk annyi időt egymásnak szentelni, mint amennyit szeretnénk. Nagy nehezen azonban sikerült néhány napot találnunk, amikor egyikünknek sincs dolga, úgyhogy be is fizettünk egy görögországi nyaralásra" – mesélte a Blikknek Reni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.