Jaj, de figyelmetlenek voltak a Szomszédok készítői

baki sorozat teleregény Szomszédok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az internetes közkincs népszerű szeletkéjének részei a Szomszédok epizódjai. Ám amelyek még ennél is jobbak, azok a bakik, amiket valószínűleg a készítők sem vettek észre, így adásba kerültek.

Az alábbi videóban szereplő kisebb-nagyobb bakik a teleregény átlagnézőinek nem biztos, hogy feltűntek, de voltak, akik szemfülesen kiszúrták és felhívták rájuk a nosztalgiázók figyelmét. Ha így összeválogatva sem esik le, min kell röhögni, a feliratok segítenek. Tényleg viccesek.

Egy éve józan VV Évahttp://www.life.hu/bulvar/20140717-vv-bauko-eva-egy-eve-rehabilitacios-kezelesen-vett-reszt-azota-nem-iszik-alkoholt.htmlKörülbelül egy éve unta meg botrányokkal tarkított életét VV Éva, bevonult a rehabra és azóta sem fogyaszt alkoholt. Az egykori valóságshow-szereplő akkor titkolni szerette volna, hogy orvosi segítséget vesz igénybe, most azonban már büszkén meséli, 365 napja nem ivott. TV + BulvárOrigoLedobta ruháit a volt R-Go-gidahttp://www.life.hu/bulvar/20140716-az-r-go-gida-pajor-noemi-nanasi-pal-elott-pozolt-a-playboyban.htmlNánási Pál kamerája előtt pózolt pucéran az egykori R-Go-gida, Pajor Noémi.TV + BulvárOrigoKelemen Anna pucér feneket riszálthttp://www.life.hu/bulvar/20140716-kelemen-anna-a-tv2-edes-eleteben-mutatta-meg-meztelen-feneket.htmlKelemen Anna kíváncsi volt, hogy mennyire látszik át a zuhanyzó üvegén a popsija, mivel tisztában szeretne lenni azzal, mit művelhet a saját lakásában. Ehhez Tracy segítségét kérte, aki annyira nem lelkesedett a feladattól…TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.