Őrangyalt kapott Vastag Csaba

Forrás: Erdőhegyi Brigitta -
musical Erdőhegyi Brigitta Vastag Csaba Casanova őrangyal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szőke, nagyon csinos őrangyal próbálja feltámasztani Vastag Csaba lelkiismeretét. Ő nem más, mint Erdőhegyi Brigitta énekesnő.

Vastag Csaba őrangyalt kapott, mégpedig Erdőhegyi Brigitta személyében.Az énekesnőt választották Csaba spirituális társának a Casanova Night című musicalben, amit augusztus 2-án mutatnak be a Velencei Viziszínpadon. A Casanova bőrébe bújt Csabának szüksége is van valakire, aki próbálja a helyes útra terelgetni, ugyanis a darabban többek között egy meztelenül is szereplő szűz lány, Pajor Noémi ártatlanságát veszi el, szinte a színpadon.

Forrás: Erdőhegyi Brigitta

„Mivel a darabban Casanovának leszek az őrangyala, így a legtöbb jelentem Vastag Csabával van. De a többi darabban szereplő táncossal és énekessel is nagyon jó együtt dolgozni, kölcsönös tisztelettel viszonyulunk egymáshoz. A hangulat vidám, laza és pozitív, várakozással teli. Csaba nem csak a darabban, a próbákon is igazi motorja a produkciónak. Igazi Casanovához méltón odafigyel
arra is, hogy minden kolléga élvezze a közös munka minden pillanatát" – mesélte Brigitta, aki a prózai műfajban most próbálta ki magát először.

Komoly kártérítésre kötelezhetik Ördög Nóráthttp://www.life.hu/bulvar/20140718-az-rtl-klubtol-a-tv2-hoz-igazolo-ordog-nora-tobbmillios-penzbuntetest-kaphat.htmlÁtadta az RTL Klub jogászának a TV2-höz átigazoló Ördög Nóra ügyét Kolosi Péter. A programigazgató szerint szerint a történtek után nincs miről beszélniük a műsorvezetővel.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huA zenész nem a Forma-1 szerelmese, mégis készül az eseményrehttp://www.life.hu/bulvar/20140717-andy-a-hooligans-dobosa-nem-a-forma1-szerelmese-megis-keszul-az-esemenyre.htmlA Forma-1-lázban égő Dukai Regina, Szunai Linda és a Hooligansből ismert Kiss Endi rövid időre átélhette, milyen a száguldó cirkusz világa. Kipróbálták, hogyan kell egy versenyautón kereket cserélni, milyen érzés a dobogón állni, és egy eredeti Senna sisakot is kézbe foghattak. TV + Bulvár--Jaj, de figyelmetlenek voltak a Szomszédok készítőihttp://www.life.hu/bulvar/20140717-bakiparade-a-szomszedok-cimu-sorozatbol.htmlAz internetes közkincs népszerű szeletkéjének részei a Szomszédok epizódjai. Ám amelyek még ennél is jobbak, azok a bakik, amiket valószínűleg a készítők sem vettek észre, így adásba kerültek.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.