Őrület! Rákosi Annamária exe illegálisan juthatott be a Magyarország Szépe döntőjére

paróka Sarka Kata távoltartás Magyarország Szépe Miss World Hungary Rákosi Annamária illegális expasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Miss World Hungary 2013 cím birtokosa vasárnap este adta át koronáját a Magyarország Szépe győztesének, Kulcsár Edinának. A szépség azonban nem tudott csak erre a momentumra koncentrálni, mert közben egykori kedvese zaklatta.

Miért kell elhalasztania az esküvőjét Magyarország legszebb lányának, Kulcsár Edinának? Olvasd el exkluzív interjúnkat a szépséggel ITT, amiből minden kiderül!

Úgy tűnik, ha kell, parókában is követi exe Rákosi Annamáriát. Teszi ezt annak ellenére, hogy néhány hete a bíróság megtiltotta, hogy a lányhoz kétszáz méternél közelebb menjen, miután előzőleg rá akarta törni az ajtót - értesült a Bors, amely szerint a férfi most azzal rukkolt elő, hogy vasárnap este ott volt a Magyarország Szépe versenyen, ahol Annamária átadta koronáját az új királynőnek.

Annamária átadta a koronát Edinának Forrás: Facebook/Rákosi Annamária

A férfi a közösségi oldalán később megosztott egy képet az alábbi szöveggel: "Hú, de izgi! Kicsit meleg ez a paróka!"

A Bors utánajárt, és megtudta, a Debreceni Törvényszéken a távoltartást megszüntették. Elérték a férfit is, aki állítása szerint rendezte kapcsolatát Annamáriával, és a jegyeket is tőle kapta. Csakhogy Sarka Kata, a verseny főszervezője szerint jegyek nem voltak.

"Rákosi Annamária kérésére a Magyarország Szépe Kft. kitiltotta az említett férfit a műsorból, jegyeket pedig nem is lehetett kapni a show-ra. A beléptetés során lista alapján, nevekkel dolgoztunk. Ha a férfi valóban részt vett a műsoron, akkor más nevével, illegálisan szökött be" - mondta a Borsnak Kata.

Rákosi Annamária nem akart nyilatkozni az ügyben.

Rákosi Annamária másolatot csináltat a koronájábólhttp://www.life.hu/bulvar/20140704--rakosi-annamaria-miss-world-2014-masolatot-csinaltat-a-koronabol.htmlA Miss World Hungary 2013 cím birtokosa hamarosan elbúcsúzik szeretett koronájától. A szépségkirálynő azonban nem szívesen válik meg azoktól a daraboktól, amiket igazán megszeretett.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huUgrott a Miss World Hungary, Kulcsár Edina esküvőjehttp://www.life.hu/bulvar/20140721-kulcsar-edina-miss-wordl-hungary-eskuvoje-ugrott.htmlA hazánk legszebb lányának választott Kulcsár Edina egyik álma teljesült, a másik viszont egy kis időre ugrott. Szépségkirálynői teendői miatt le kellett mondania élete másik legnagyobb álmáról.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huKulcsár Edina lett Magyarország szépe - A közönség is őt találta a legszebbnekhttp://www.life.hu/bulvar/20140720-kulcsar-edina-lett-magyarorszag-szepe-udvarholgyei-van-den-bosch-sydney-es-katona-gitta.htmlVasárnap este tartották a Magyarország szépe versenyt, amit az M1-en élőben is követhettünk. A zsűri és a közönség is - "a Mila Kunis-hasonmás" - Kulcsár Edinát választotta 2014 legszebb magyar lányának, aki így két díjat is bezsebelhetett. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.