Kóbor János: "Komoly feszültség érezhető Benkő és Debreczeni között"

békülés Kóbor János verekedés Omega taxi Benkő László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes szerint nem véletlen, hogy zenésztársaira egy nagydarab taxisofőrt küldtek, mert a taxitársaság tudta, hogy Benkőék idegesek a hosszú várakozás miatt. 

Ahogy a Life.hu is megírta, Benkő Lászlót és Debreczeni Ferencet, az Omega két tagját, úgy megütötte egy taxisofőr, hogy kórházban kötöttek ki. Majd egy szemtanú is előkerült, aki vallott az esetről. Benkő és a taxis végül békejobbot nyújtottak egymásnak. Az együttesen belül azonban belviszály alakult ki, mert Debreczeni Ferenc elárulva érezte magát, amiért társa kibékült az őket bántalmazó taxissal.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Komoly feszültség érezhető Benkő László és Debreczeni Ferenc között. Ciki sajnos még nem tette túl magát a dolgon. Ő a mai napig nem képes megérteni, Laci miért békült a taxissal" – magyarázta Kóbor, aki nem volt társaival az ominózus esetkor.

„A tatai koncertünk után történt az incidens. Én egyenesen a Balatonra utaztam, míg Ciki és Laci a helyi polgármesterrel egy fogadásra ment. Fél négy körül hívták a taxit. El tudom képzelni, hogy milyen feldúlt állapotban voltak a hosszú várakozástól, és hogy milyen hangnemben folyt a vitájuk a taxitársaság telefonosával. Szerintem nem véletlen, hogy a diszpécser egy izmos, nagydarab embert küldött értük, már érezhette, hogy hibáztak a negyvenperces várakoztatással" – mondta szomorúan az Omega frontembere.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.