Détár Enikő TV2 féltékenység Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Féltékeny balek szerepét osztotta a TV2 Détár Enikő Péterére. A férfi pedig úgy tűnik, belemegy a csatorna játékába és a forgatókönyv által előírtak szerint mondja kamerába bánatát.

Az Édes Élet írói a zöld szemű szörny megidézésével próbálják felpörgetni a Détár Enikő-szálat a műsorban. Sajnos nem elég hitelesen. A színésznő kedvese szerint Enci bájolgott az idegen férfival, jobban, mint amennyire az neki jólesett volna. Szerintetek?

Hargitai Bea férjhez megy, főpróbát tartotthttp://www.life.hu/bulvar/20140730-hargitai-bea-ferjhez-megy-david-stogelhez-a-tv2ugyvezeto-igazgatojahoz-egykori.htmlHargitai Bea az etyeki filmstúdióban melegített be saját esküvőjére New York-i életérzést sugalló fotósorozattal. Bea ősszel férjhez megy, Görögországban mondja ki a boldogító igent.TV + BulvárOrigoLuxusvakáció Sarka Kata élete? http://www.life.hu/bulvar/20140729-sarka-kata-balatonfoldvaron-nyaral-a-facebookon-is-megosztotta-a-hirt.htmlAki az életének minden percében posztol valamit, könnyen úgy járhat, mint Sarka Kata. Az amúgy is megosztó celeb most arról tájékoztatta a nagyérdeműt, hogy pihenni indul.TV + BulvárOrigoA mesterkéltség felsőfoka az Édes Életbenhttp://www.life.hu/bulvar/20140729-a-tv2-edes-eleteben-detar-eniko-es-parja-kiss-peter-szerepelt.htmlTegnap arról már írtunk, hogy milyen izgatottan várjuk Détár Enikőék Édes Élet-beli antréját... Nos, túl vagyunk rajta, és már az első adás után bátran leírhatjuk, hogy ez a páros sem lesz életszerűbb, mint a többiek.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.