Lemondott a TV2 a Big Brotherről

Forrás: cbs -
TV2 reklámadó Big Brother műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május közepén még nagy elánnal harangozta be a TV2, hogy ősszel útjára indítják a Big Brother 3-at. Hát nem - tudta meg az Origo.

Nem indul el ősszel a TV2-n a Big Brother újabb szériája. György Bence, a TV2 program- és hírigazgatója az Origónak elmondta, a csatorna a reklámadó bevezetése miatt döntött úgy, hogy egyelőre jegeli a produkciót, amely talán 2015-ben kerül majd képernyőre.

Forrás: cbs

A Super TV2-re tervezett Big Brother - a helyszínül szolgáló ház felépítésével - nagyjából egymilliárd forintjába került volna a csatornának. A televíziós szakember azt is elmondta, a saját gyártású műsorok közül csak a Big Brothert engedték egyelőre el, jön tehát a Rising Star és a Bumm! című új vetélkedő, valamint folytatódik a Sztárban sztár, a Kasza! és a Pimasz úr ottalszik is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.