Miss Balaton szavazás korona szépségverseny szépségkirálynő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén Balatonfüreden választják meg a Balaton szépét. Az indulók kinézetre sokkal színesebb képet mutatnak, mint a Miss World Hungary egyenlányai, akik közül nem véletlenül nyert a legkülönlegesebb induló, Kulcsár Edina.

A Balatonon rendezett szépségversenynek nem feltétele, hogy balatoni születésű vagy balatoni lakos legyen az induló, így az ország minden tájáról érkeztek a szépségkirálynő-jelöltek. Szerintünk nagyon különlegesek az indulók, de természetesen megoszlanak a kommentelői vélemények.
„Olyan lányok vannak a legjobb 16 között, akiket az 50-100 között lehet elképzelni egy szépségversenyen. Azok a lányok, akiknek a top 16-ban lenne a helyük vagy inkább az első 3-ban pl. B. Katalin, pedig nincsenek bent. A zsűrit vagy inkább a 'döntő személyeket' szívesen meghívom egy szemészeti vizsgálatra" – írta egy régi Miss Balaton-támogató.

Szerinted milyenek a lányok? Mi a 16 döntős közül kiválasztottuk azt a négy lányt, akit esélyesnek tartunk a koronára. A Cintiák és Lilik harcában vajon ki lesz a nyertes?

Legismertebb Balaton szépei

A legismertebb Balaton szépei:
2000 - Magony Szilvia műsorvezető
2003 - Sándor Orsi, a Sportklub műsorvezetője
2005 - Gombosi Adrienn, ma Edvin Marton felesége
2006 - Zimány Linda, aki nyolcadik versenyét nyerte
Polgár Krisztina 2003-ban és 2005-ben is második helyezést ért el

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.