Karambol TV2 extrém rally autó Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb extrém kalandjának lett az áldozata Berki Krisztián, amikor kipróbált egy raliautót.

A Balaton-átúszás után Krisztián haverja, Balázs szervezett ralizós programot, amely során egy profi elvitte Krisztiánt egy körre. Az egyik kanyarban azonban kicsúsztak és belecsapódnak egy árokba. Krisztiánnak még a nyaka is véraláfutásos lett a bukósisaktól.

„Azt hittem, hogy az ütközés a koreográfia része" – mondta a történtek után Kirsztián, aki barátjának mutatta sérült nyakát.

Donatella elveszi édesanyja, Kiszel Tünde kenyeréthttp://www.life.hu/bulvar/20140804-kiszel-tunde-lanya-donatella-elveszi-edesanyja-kenyeret-musort-vezetett.htmlEddig Kiszel Tünde lánya, Donatella csak kísérte közismert édesanyját a rendezvényekre, a hétvégén a tinilány már műsort vezetett, míg édesanyja a zsűriben foglalt helyet. Vajon végleg átveszi a helyét?TV + Bulvár--BulvárRAP Hegyi Rolival: "Berki az esküvőjét akarta halasztani titkon"http://www.life.hu/bulvar/20140804-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-sarka-kata-berki-krisztian-justin-bieber-es-miranda-kerr.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrappeli a legemlékezetesebb eseményeket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami mostanában történt.TV + BulvárOrigoA magyar szépségkirálynő nem csak a szépségéből élhttp://www.life.hu/bulvar/20140730-kulcsar-edina-miss-world-hungary-sikeres-uzletasszony.htmlKulcsár Edina nem csak a szépségéből élt, mielőtt hazánk legszebb lányának választották volna. Pár évvel ezelőtt szerelmével közös üzleti vállalkozást hozott létre, amelyben ő is aktívan dolgozott.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.