Gáspár Győző mamája fellázadt - Zsolti sem forgathat tovább

TV2 forgatás Gáspár Győző Gáspár Zsolt Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerkesztőnővel történt balhézása után, csak Gáspár Győzőtől kívánt megválni a TV2, testvérével, a szintén roppant szórakoztató Zsoltival tovább forogna az Édes Élet. Ha... 

A Bors úgy tudja, hétfőn behívták a Róna utcába a testvéreket. Győző a szerződése felbontását kapta kézhez, Zsoltit viszont marasztalták. A napilap szerint azonban édesanyjuk beleköpött a levesbe, ráparancsolt Zsoltra: ha Győzike megy, ő sem maradhat.

Forrás: RTLKLUB

A fivérek egyelőre nem nyilatkoztak a témában, azaz Győző csupán ennyit: "Számomra egyszer és mindenkorra véget ért az Édes élet című műsor, ezért egyetlen szót sem kívánok mondani"

A TV2 sajtóosztályán elmondták: valóban történt személyes egyeztetés, a jogi procedúra még folyamatban van. "Nyitottak vagyunk azzal kapcsolatban, hogy Gáspár Zsolt továbbra is szerepeljen az Édes életben. Amennyiben máshogy dönt, azt is elfogadjuk" - jelentette ki a csatorna szóvivője, Koltay Tamás.

Részegen dajdajozott Kökény Attila http://www.life.hu/bulvar/20140806-kokeny-atilla-megasztar-versenyzot-reszegen-lattak.htmlA Megasztár felfedezettje vállalja, hogy olykor szüksége van egy kis alkoholos szórakozásra.TV + Bulvár--A top 6-ba került Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/bulvar/20140804-kulcsar-edina-a-magyarorszag-szepe-gyoztese-a-miss-world-fan-club-facebook-oldala-szerint-benne-van.htmlAkár Miss World is lehet a Magyarország szépe idei győztese, Kulcsár Edina? A Miss World Fan Club Facebook-oldala szerint igen. A profil üzemeltetői a magyar lányt a legszebb hatba sorolták.TV + Bulvár--Modellcsajra nyomul Justin Bieberhttp://www.life.hu/bulvar/20140801-justin-bieber-shanina-shaikkal-szelfizett.htmlNagy nézőközönség előtt előtt zajlott a Bieber-Bloom-verekedés az ibizai étteremben. A Mirandát sértegető Justin azonban úgy tűnik túl van a Kerr-ügyön, néhány órája ugyanis egy másik modellel, Shanina Shaikkal szelfizett.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.