szakállas nő transzvesztita TV2 hasonlóság Eurovíziós Dalfesztivál Kelemen Anna Conchita Wurst Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál győztesére, Conchita Wurstra hasonlít Kyra, a 22 éves magyar transzvesztita, aki ezentúl Kelemen Anna oldalán szórakoztatja a nézőket az Édes Életben.

Kyra az Aktívban azt mondta, korábban is viselt már női ruhákat és sminket, de akkor erősített rá erre, amikor meglátta a tévében Conchita Wurstot, akit a példaképének tekint. A TV2 kedvéért magára öltötte az idei Eurovíziós Dalfesztivál győztesének alakját. Mindez annyira jól sikerült, hogy az Édes Élet forgatása után több portál találgatni kezdte, tényleg az osztrák transzvesztita előadó járt-e nálunk.

Hogy mekkora a hasonlóság Kyra és Conchita között, az alábbi videóból meggyőződhetsz:

Modellként lépett kifutóra Conchita Wurst - Elképesztő ruhát viselthttp://www.life.hu/trend/20140709-conchita-wurst-a-parizsi-haute-couture-divatheten-jean-paul-gaultier-modellje-volt.htmlPont arra gondoltunk itt, a szerkesztőségben, milyen régen hallottunk már Conchita Wurstról. Erre tessék: az Eurovíziós Dalfesztivál nyertese a párizsi divathéten tűnt fel. Modellként.TrendHanyatt dobta magát Conchita Wursthttp://www.life.hu/bulvar/20140622-conchita-wurst-az-eurovizios-dalfesztival-gyoztese-fekve-pozol.htmlPompás kis fotót találtunk Conchita Wurst Facebook-oldalán, megmutatjuk. TV + BulvárOrigoMagyar siker! Kállay-Saunders András legyőzte Conchita Wurstothttp://www.life.hu/bulvar/20140526-kallay-saunders-andras-legyozte-conchita-wurstot-az-eurovizios-dalfesztival-hivatalos-radioadojanak.htmlKét kategóriában díjazták az Eurovízió rádióadójának hallgatói Kállay-Saunders Andrást. Idén másodszorra lett magyar dal a hallgatók kedvence - írja az Origo.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.