Tilla a Sztárban sztár műsorvezetője

Forrás: TV2 -
TV2 műsorvezető Sztárban sztár Tilla Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptember 7-én újra képernyőre kerül az ország legnagyobb házibulija, kezdődik a Sztárban sztár! A házigazda a TV2 egyik legnépszerűbb műsorvezetője, Till Attila lesz.

Ahogy a Life.hu is megírta, már megvannak a női és férfi szereplői is a Sztárban sztárnak, most pedig az is kiderült, hogy a második évadban is Tilla vezeti majd a műsort, aki sok nevetést ígér.

Forrás: TV2

„Annyit már most elárulhatok, hogy hihetetlenül jó a csapat, mind a versenyző előadók, mind a zsűritagok tekintetében. Számomra ez az ideális műsor, hiszen csapatjátékos vagyok, akkor vagyok igazán elememben, ha partnerekre találok, ha megy a humorizálás, cikáznak a beszólások, a viccek, és ez a társaság erre tökéletesen alkalmas. Már nagyon várom, hogy láthassam az első átalakulásokat. Üdítő élmény, hogy profi énekesek vannak jelen, biztos vagyok benne, hogy idén is látunk jó néhány emlékezetes produkciót a színpadon!" - nyilatkozta a műsorvezető.

Megvannak a Sztárban sztár női szereplői http://www.life.hu/bulvar/20140808-ok-a-tv2-sztarban-sztar-musoranak-noi-szereploi-toth-vera-keresztes-ildiko-pasztor-anna-koos-reka.htmlÖrdög Nóra és Vastag Csaba után Keresztes Ildikó is a TV2-höz igazolt, aki a Sztárban sztár című műsorban tűnik majd fel.TV + Bulvár--Nocsak! Megvan, kik lesznek a Sztárban sztár énekeseihttp://www.life.hu/bulvar/20140806-a-tv2-sztarban-sztarjaban-kokeny-attila-pal-denes-hevesi-tamas-vastag-tamas-sipos-peter-es-nagy.htmlEgy hónapja folynak a találgatások, hogy kik szerepelnek majd a TV2 Sztárban sztár című műsorában. Most - bár rejtélyes fotón - a csatorna közzétette a férfiénekesek fotóját. TV + BulvárOrigoEzért nem vállalta a Sztárban sztárt Lakatos Márkhttp://www.life.hu/bulvar/20140708-lakatos-mark-stylist-millios-osszeget-utasitott-vissza-azzal-hogy-nem-lesz-a-sztarban-sztar.htmlÁllítólag sztárgázsira mondott nemet Lakatos Márk, amikor visszautasította a Sztárban sztár zsűriszékét.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.