Szulejmán (sorozat) műsorrend késő est Éjjel-nappal Budapest Barátok közt változás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jól kiszúrt az RTL Klub a sorozat rajongóival, főleg a fiatalabb nemzedékkel, akiknek szeptembertől időben kell lefeküdniük, így valószínű, már nem láthatják a később kezdődő szériát.

Ismét hátrébb tette az RTL Klub a Barátok köztöt a műsorsávban. Szeptembertől teljesen megváltozik az RTL Klub műsorrendje, csak a Híradó marad a helyén – írja az Origo.hu.

Forrás: RTLKLUB

A Fókusz azonban az eddiginél korábban, 17.25-kor kezdődik majd. A 19 órás sávot a saját gyártású vetélkedők kapják, amelyek közül elsőként A konyhafőnök indul. Az Éjjel-nappal Budapest 20.05-re kerül, a Barátok közt pedig az eddiginél később, 21.30-kor kezdődik. Ezzel a külföldi sorozatok is csúsznak, 22.05-kor indulnak: hétfőn a Dr. Csont, kedden A mentalista, szerdán a Szulejmán, pénteken a CSI: A helyszínelők.

Más időpontban kezdődik a TV2 Napló című műsora is. Erről bővebben IDE kattintva olvashatsz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.