Fresh Andi élete 180 fokos fordulatot vett

Forrás: Sunhillmédia -
zene zenélés Fresh Andi ének együttes tánc Villányi Andrea celeb Fresh Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felmondott civil munkahelyén és elhagyta a pasiját Fresh Andi, akinek több év után ismét az éneklés lett az első az életében.

Ismét a zene teszi ki a szőke énekesnő életét és ennek szívből örül. Villányi Andi nem gondolta volna, hogy az öt évvel ezelőtti sikeres korszak ismét visszaköszön az életébe.

„Májusban 180 fokos fordulatot vett az életem, feladtam a párkapcsolatomat és felmondtam a munkahelyemen. Úgy éreztem, hogy ismét egy olyan időszak érkezett az életembe, amikor nagyon keresett lett az együttesünk Vikivel. Úgy gondoltam, hogy semmit nem fogok a Fresh-sel szemben előtérbe helyezni, ami 17 éves korom óta kiteszi az életemet. Olyan sok helyre hívnak minket fellépni, hogy nem is tudnék az éneklés mellett mással is foglalkozni, és szerencsére meg tudunk élni belőle. Nem zárkóznék el a hétköznapokon egy lazább, civil munkától sem, ugyanis az éneklés főleg a hétvégéimre korlátozódik' – mesélte lelkesen Andi, akit meghívtak Magyarország legnagyobb retrófesztiváljára, a Retrostars 2014-re Balatonfüreden.

Forrás: Sunhillmédia

"Tavaly is nagy élmény volt a fesztivál, nagyon örültünk, amikor idén is megkértek, hogy menjünk. 45 ezer ember énekelte a dalainkat, sokan már az új generáció tagjai. Van, aki 15 évesen ugrált a színpad előtt és most gyerekkel a karján jön el. Most az is énekli a dalainkat, aki még csak pár éves kisgyerek volt a kezdetekkor. Némelyik retró dal annyira legendás, hogy minden generáció ismeri. Még jó, hogy sohasem oszlattuk fel az együttesünket, amikor a saját dolgainkat helyeztük az előtérbe" - tette hozzá Andi.

Forrás: Life.hu

Rubint Réka, Sarka Kata és Tolvai Reni bikiniben - Kinek van a legjobb alakja?http://www.life.hu/bulvar/20140818-rubint-reka-edzo-sarka-kata-modell-es-tolvai-reni-enekesno-bikiniben.htmlLassacskán hazaérnek a szexi sztárok tengernél töltött álomnyaralásukról. Íme, Sarka Kata, Rubint Réka és Tolvai Reni legjobb bikinis képei! Melyiküknek van a legjobb bikinialakja? Szavazz!TV + Bulvár--Meztelen mellbimbókkal ünnepelte születésnapját Madonnahttp://www.life.hu/bulvar/20140817-madonna-szuletesnapjan-meztelen-mellbimbos-fotot-posztolt-az-instagramra.htmlAugusztus 16-án ünnepelte 56. születésnapját. A pop provokatív királynője a tőle megszokott stílusban köszönte meg rajongóinak a jókívánságokat.TV + Bulvár--A negyedik lesz az igazi? Fehér ruhában ment férjhez Gregor Bernadetthttp://www.life.hu/bulvar/20140817-gregor-bernadett-szineszno-ferjhez-ment-szarvas-attila-szineszhez-ez-a-negyedik-hazassaga.htmlGregor Bernadett negyedszer is férjhez ment. A színésznő Szarvas Attilával állt az oltár elé. A lakodalmat Bálványoson tartották.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.