Győrfi Pál fiú apa Sziget 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győrfi Pál a héten többször is felbukkant a Szigeten, de leginkább a helyszínen dolgozó mentősök munkájával foglalkozott. Az utolsó este végre kicsit lazított, ekkor láttuk meg korábbi kapcsolatából származó nagyfiával, Danival. Rá sem ismertünk a fiatalemberre!

Győrfi Pálról leginkább három kisgyermeke társaságában készülnek fényképek, ritkábban látjuk nagyfiával, Danival. Ám a Szigeten sikerült őket együtt elcsípnünk.

Forrás: Life.hu

"Dani jött el bulizni, én csak érte jöttem. A héten többször is megfordultam a fesztiválon, bulizni már nem volt kedvem" - mondta a szóvivő, aki összesen négy gyermek édesapja.

Orosz Barbi új stílusban szigetezett, csak a tűsarkú maradt http://www.life.hu/trend/20140817-orosz-barbara-musorvezeto-tusarku-cipoben-megy-a-sziget-fesztivalra.htmlMinden tiszteletünk Orosz Barbaráé, aki annyira ízig-vérig nő, hogy még a Szigetre is tűsarkúban megy. Na, neki el is hisszük, hogy képes benne elegánsan mozogni a pocsolyák között. De vajon létezik fesztiválkompatibilis magas sarkú? Még a végén kiderül, hogy igen.TrendOrigoCsigolyatörés volt a legsúlyosabb sérülés a Szigeten - Lebénult a beteghttp://www.life.hu/drlife/20140818-az-idei-szigeten-csigolyatores-szivinfarktus-es-tudoembolia-is-volt-1700-an-kaptak-egeszsegugyi.htmlCsaknem ezerhétszázan kaptak egészségügyi ellátást az idei Szigeten. Az esetek között volt csigolyatörés, szívinfarktus és tüdőembólia is.Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huZimány Linda volt pasijával, Kedves Ferenccel bulizott a Szigetenhttp://www.life.hu/bulvar/20140817-zimany-linda-es-kedves-ferenc-egy-tarsasagban-buliztak-a-szigeten.htmlZimány Linda a Sziget Fesztiválon lazult Kedves Ferenc társaságában. A Life.hu újságírójának kérdésére elmondta, véletlen futottak össze.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.