Majkával vezeti a Rising Start Ördög Nóra?

Forrás: facebook/Majka -
Flour Tomi TV2 műsorvezető Kasza Tibor Majka Rising Star Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Kasza Tibi és Fluor is harcba szállt a műsorvezetői posztért, állítólag Majka „nyerte el" Ördög Nóra kezét.

Ahogy a Life.hu is megírta, nem Liptai Claudia vezeti a Rising Star című tehetségkutatót. A legújabb pletykák szerint Majka és Ördög Nóri a TV2 tehetségkutatójában mutathatják majd meg, mennyire passzolnak össze – írja a Bors.

A Life.hu már megmutatta, kik jelentkeztek a Rising Starba.
Forrás: facebook/Majka

Majka egyelőre nem tagadta, de nem is erősítette meg a hírt a lap kérdésére. „Én nem tudok erről, így nem erősíthetem meg a dolgot" – jelentette ki a rapper, aki évek óta sikert sikerre halmoz és állítólag Kaszát és Fluort is sikerült leszorítania a műsorvezetői trónról.

Ördög Nóri azért tudta elvállalni a műsorvezetést, mert a Rising Star indulását későbbre tették. Így Majka a Sztárban Sztár zsűriszékéből egyenesen a tehetségkutató színpadára vándorolhat.

Fal mögött énekelnek

A Rising Star jelenleg a világ legtrendibb tehetségkutató műsora. A nézők már az első pillanattól kezdve részesei lesznek a történteknek, és egy ingyenes mobiltelefonos alkalmazás segítségével élőben szavazhatnak és döntenek az énekesek továbbjutásáról. A jelentkezőknek először egy ledfal mögött kell énekelniük, ami csak akkor emelkedik fel, ha az adás hivatalos applikációját letöltő nézők szavazatainak száma elér egy bizonyos szintet. Ekkor viszont kiléphet az előadó a közönség elé, és folytatódhat számára a verseny.
A színpad kellős közepén gyújtotta fel magát az x-faktoros versenyzőhttp://www.life.hu/bulvar/20140821-fabry-pal-az-x-faktor-versenyzoje-a-szinpad-kozepen-gyujtotta-fel-magat.htmlNemcsak magát, hanem a színpadot is majdnem felgyújtotta az X-Faktor versenyzője, nem kis riadalmat kiváltva a nézők és a mentorok között.TV + BulvárVárkonyi Andrea és Azurák Csaba filmszerepet kaptakhttp://www.life.hu/bulvar/20140819-varkonyi-andrea-a-tv2-musorvezetoje-es-azurak-csaba-tv2-hiradosa-filmszerepet-kaptak-az-argo-2-ben.htmlA műsorvezetők Árpa Attila új filmjében, az Argo 2-ben kaptak filmszerepet.TV + Bulvár--Bódi Sylvi az anyák napját ünnepli augusztus 20-ánhttp://www.life.hu/bulvar/20140820-csaladi-foton-bodi-sylvi-modell-es-edesanyja-kati-akinek-augusztus-20-an-van-a-szuletesnapja.htmlAz édesanyját köszönti augusztus 20-án Bódi Sylvi, aki idén közös fotót posztolt Facebook-oldalára a családjáról.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.