Állítólag 100 milliót fizetne Berki Krisztiánnak az RTL Klub

TV2 celeb RTL Klub Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Élő szerződésem van a TV2-vel, tőlük kaptam lehetőséget, amit sosem felejtek majd el. Azt is tudom, hogy a műsor készítőinek közreműködése nélkül nem lehetnék ma az, aki, így nekik is hálával tartozom" - nyilatkozta Berki.

Ezt persze az RTL Klub is jól tudja, de a Bors információi szerint készek lennének kifizetni érte a sokmilliós összeget. A magyar kereskedelmi televíziózás történetében talán még sosem látott feltételekkel kínálnak szerződést az Édes Élet sztárjának, bár ezt egyelőre még egyik adó sem erősítette meg.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

"Nagyon megtisztelő, hogy egy másik vezető kereskedelmi csatorna is értékeli, amit csinálok. Szeretném folytatni a megkezdett munkát, tovább építeni magamat és a karrieremet" - kommentálta a híreszteléseket Berki, akiért vélhetően a TV2 is harcba száll majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.