Tesztoszteron és eszméletlen alakítások a Sztárban sztár színpadán

Bereczki Zoltán TV2 Kökény Attila Sztárban sztár Hevesi Tamás világsztár Liptai Claudia maszkmester Majka Völgyi Zsuzsi átváltozás Nagy Sándor Conchita Wurst Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Világsztárok álltak a Sztárban sztár színpadára a második évad első adásában. A szereplők megidéztek legendás színes bőrű énekeseket, láthattuk a terhes Conchita Wurstot és a tesztoszterontól megbokrosodott Janicsák Istvánt.

Hatalmas izgalommal vártuk a Sztárban sztár második évadát, hiszen a tavalyi évben számtalanszor maradt tátva a szánk a különleges maszkok és produkciók láttán. Íme, az évadnyitó adás legjobbjai.

A Megasztár első győztese, Tóth Vera CeeLo Greent imitálta. Az énekesnő bevezető kisfilmjéből megtudhattuk, hogy a világsztárhoz hasonlóan benne is van gizdaság, mert amikor vezet felülről és lazán fogja a kormányt. Vera átváltozása szőröstől-dalostul tökéletes volt. Megvettük a produkcióját!

Nagy Sándort imádtuk az egykori Z' Zi Labor-os Janicsák István bőrében. Pont olyan energikus volt, mint az eredeti. A maszkmesterek profi munkát végeztek, még a mellkasbozont is kificcent Sanyi dekoltázsából. Aki eddig csak a musicalsztárt látta a színészben, felfedezhette, milyen, amikor kanos férfit alakít. „Ma már ezt nem tudnám megcsinálni, de hogy én ennyire őrült voltam, azt nem tudtam" – mondta Janicsák a produkció után. „Részeg szobafestő-mázoló járkált körbe a színpadon, tele szexuális vággyal. Nagyon jó volt, imádtam" - mondta Majka.

Hevesi Tamás Louis Armstrongot idézte meg vasárnap este. Tamás zseniális volt. Claudia becsukott szemmel élvezkedett az előadás közben. „Nagyon örülök, hogy itt vagy, fiatal lányságom kedvence voltál és imádtam ezt a produkciót" – áradozott Clau.

Kökény Attila ismét megmutatta, milyen profi énekes. Jól hozta az Eurovízió-győztes, transzvesztita Conchita Wurst dalát. Kár, hogy a smink nem sikerült olyan jól, mint a dal, hiába a vékony hang és a nőimitálás. „Thomas Anders korai korszakában" - mondta Claudia, aki szerette, ahogy Attila énekel. „Jó, hogy te kaptad ezt a dalt, bárkinek beletörne a bicskája" – dicsérte Bereczki Zoli az énekest. „Conchita azért szebb és azt nem mondták, hogy terhes is" – utalt Majka Attila pocakjára, ami átsejlett a szűk ruhán.

Az átváltozós műsor első kiesője Völgyi Zsuzsi lett, aki Samatha Foxot szerette volna megidézni.

Völgyi Zsuzsi a Sztárban sztár első kiesőjehttp://www.life.hu/bulvar/20140907-a-sztarban-sztar-elso-adasabol-volgyi-zsuzsi-esett-ki.htmlHiába énekelt fantasztikusan, a Sztárban sztár első adásában a legkevesebb nézői szavazatot Völgyi Zsuzsi kapta.TV + Bulvár--ByeAlex kiosztotta Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/bulvar/20140907-byealex-enekes-kiosztotta-liptai-claudia-musorvezetot-a-tv2-sztarban-sztar-musora-utan.htmlPál Dénes ByeAlex Kedvesem című dalát adta elő a Sztárban sztár színpadán. A zsűri reakciójára kiakadt Alex.TV + BulvárOrigoDukai Regina tényleg ennyire hasonlít Dundikára?http://www.life.hu/bulvar/20140907-majka-rapper-a-tv2-sztarban-sztarban-bevallotta-hogy-kisfia-dukai-reginat-anyazza.htmlMajka a Sztárban sztár első adásában bevallotta, hogy kisfia, amikor a tévében Dukai Reginát látja, azt kiáltja: anya!TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.