Napi sokk: Miley Cyrus mellbimbóban bulizott

Forrás: AFP -
Miley Cyrus mellbimbó mellbimbó tapasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi is sokat láttunk már, és Miley is igyekezett az elmúlt években sokkolni az embereket, de a legutóbbi szettje mindent felülmúlt. 

Twerkelt, meztelenül lovagolt meg egy vasgolyót, viselt már szuperextrém szetteket, ám így még sosem döbbentett meg bennünket ruhaválasztásával. A huszonegy éves popsztár a New York-i divathét egyik bulijába volt hivatalos. Drága barátnői, Kendall és Kylie Jenner, Hailey Baldwin és Gigi Hadid társaságában indult partizni. Ám hiába a dögös csajok társasága, a legtöbb figyelem Miley-ra irányult. A Daily Mail képeit megnézve magyarázni sem kell, miért.

Forrás: AFP

Ha mégsincs kedved megnézni a fotókat, csigázunk még egy kicsit: a popsztáron fekete nadrág volt, felül azonban csak jégkrém formájú mellbimbótapaszok borították a mellbimbóit. És ez nem vicc!

Sütilányból vetkőzőművész lett Miley Cyrushttp://www.life.hu/trend/20131119-miley-cyrus-enekesno-tinisztar-november-23an-lesz-21-eves-ime.htmlMiley Cyrus november 23-án tölti be a 21. életévét, vagyis hivatalosan is nagykorú lesz. A tinisztár korábban loknis, babás kishercegnőként pózolt a vörös szőnyegen, oldalán az ifjú szőke herceggel, Liam Hemsworth-szel. Mára azonban minden megváltozott: a vőlegénye megpattant, Mileyból pedig egy vadóc, popsirázó, igencsak extrovertált sztár lett, aki igyekszik minden eseményen feltűnést kelteni. A Life.hu sem mehetett el Miley botrányhőssé válása mellett, így szülinapja alkalmából összeszedtük az 5 legemlékezetesebb szettjét. Volt miből válogatni!TrendA kalapácsnyalogatás smafu - Újra sokkol Miley Cryus http://www.life.hu/trend/20140502-miley-cyrus-alig-visel-valamit-a-tongue-tied-videoban.htmlMiután már láttuk meztelenül, egy vasgolyón hintázni Miley Cyrust, azt hittük, nem lephet meg bennünket semmivel. Tévedtünk.Trend--Hoppon maradt Miley Cyrushttp://www.life.hu/trend/20130908-anna-wintour-nem-engedi-hogy-miley-cyrus-a-vogue-magazin.htmlHa Anna Wintouron múlik, egy ideig még egészen biztosan nem lesz Vogue-címlaplány Miley Cyrus.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.