A ValóVilág 7-et Lilu kapja

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Kolosi Péter TV2 Szabó Zsófi ValóVilág 7 Lilu RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi RTL Klubhoz való átigazolásakor a napilapok és internetes portálok szerkesztőiben, újságíróiban is felmerült a kérdés: vajon a TV2 volt sztárjának felbukkanása milyen változást hozhat Lilu életében. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója az Origónak mondta el a csatorna elképzeléseit. 

Kolosi arról beszélt, akkor jutott eszükbe, hogy Szabó Zsófit átigazolják, amikor kiderült, a szőke színésznő már nem érzi jól magát a TV2 Jóban Rosszban sorozatában. Már akkor gondoltak arra, hogy Zsófi műsorvezetőnek is alkalmas lehet, de hozzátette, Lilunak nincs félnivalója.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Lilunak a közelgő ValóVilág 7 mellett lesz más feladata is, nem marad munka nélkül. Az ő pozícióit semmi nem veszélyezteti" – jelentette ki a programigazgató. Az Origo arra tippel, hogy egyéb feladatként a Celeb vagyok, ments ki innen! kísérőműsorát kapja a délutáni, kora esti sávban.

Nosztalgiahullám söpört végig Norbiéknálhttp://www.life.hu/bulvar/20140909-schobert-norbi-es-rubint-reka-regi-fenykepeket-toltott-fel-a-facebookra.htmlHa eddig úgy érezted, hogy nem tudsz eleget Schobert (bocs, Schóbert) Norbiról és Rubint Rékáról, most megkönnyebbülhetsz. A fitneszházaspár fényképalbum-rendezgetésbe fogott, és így olyan fotók is napvilágra - a Facebookra - kerültek, amelyek után eddig csak sóvárogtunk. TV + BulvárOrigoÚjra dolgozik Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/bulvar/20140908-sebestyen-balazs-nagymamaja-halala-miatt-hagyta-el-a-class-fm-elo-adasat-penteken.htmlAhogy megírtuk, pénteken hirtelen, élő adás alatt elhagyta Balázs a Class FM stúdióját. Azóta az is kiderült, hogy távozásának oka szeretett nagymamája halála volt. Hétfőn reggel azonban újra mikrofon mögé ült a műsorvezető. TV + BulvárFotó: Hajdú D. András - OrigoA Szegedi Picsaember, Elvis-imitátor és a Pancsoló kislány az X-Faktor válogatójánhttp://www.life.hu/bulvar/20140904-az-rtl-klub-x-faktoranak-2014-es-valogatojan-a-szegedi-picsaember-is-reszt-vett.htmlKorábbi cikkünkben az X-Faktor korábbi válogatóinak überkínos előadásaiból szemezgettünk. Nos, az idei évad is bőven tartogat olyan produkciókat, amelyek mosolyt csalnak az arcunkra, és persze a mentorokéra is.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.