Istenes Bence búcsúzik a rádiózástól

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
Music Fm búcsú X-Faktor 2014 Istenes Bence Önindító rádiózás televíziózás István Dániel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence október 1-től már nem vezeti a Music Fm 89.5 reggeli műsorát. Döntenie kellett a hajnali kelés és a televíziózás között, és az utóbbit választotta. A Life.hu-nak nyilatkozott az okokról.

"Maximalista ember vagyok és bármennyire szerettem volna nem tudtam a rádióban is 100%-os teljesítményt nyújtani, így választanom kellett. Például a VV alatt 3 óra alvás után kellett a mikrofon mögé ülni és pörögni. Muszáj volt megválni a rádiózástól, de remélem, nem örökre, így most minden energiámat a televíziózásra fordíthatom" – fejtette ki a Life.hu-nak Istenes Bence, aki hozzátette, nehéz döntés született, hiszen közben beleszeretett a rádiózásba.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

A reggeli műsort István Danival és Pordán Petrával vezették közösen. Bence azt mondta, szerinte Danival jó párost alkotott, nagyon fog neki hiányozni a közös munka. Azt nem tudni, a rádió keresi-e az utódját.

Bence egyébként bő egy éve, 2013. szeptember 2-án kezdett a Music FM 89.5 reggeli műsorában. „Tavaly a felkérés egy nagyon sűrű időszakban talált meg, így folyamatosan komoly erőfeszítésbe telt egyeztetni a tévés munkákat a rádiózással" – írja közleményében az adó.

A fiatal műsorvezető most gőzerővel az X-Faktorra koncentrál, amelyet elmondása szerint egyedül vezet majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.