Kulisszatitkok! Így készülnek az énekesek a Sztárban sztár fellépése előtt

Forrás: facebook/Keresztes Ildikó -
TV2 Sztárban sztár Dukai Regina Keresztes Ildikó Tóth Vera Koós Réka Pásztor Anna Vastag Tamás Sipos Peti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szereplők már nagyon izgulnak, hiszen este újra más bőrébe kell bújniuk és meg kell mutatniuk egy teljesen más arcukat. Vajon ki hogyan készül a fellépésre?

Keresztes Ildikó nagyon várja az új kihívást és Pink szerepében biztosan brillírozni fog. „Elkezdődött a nagy munka, hogy Pinket varázsoljanak belőlem" – írta Ildikó közösségi oldalán.

Forrás: facebook/Keresztes Ildikó

Dukai Regina – aki nem csábítási szándékkal érkezik a színpadra - ma este a szexikon Marilyn Monroe bőrébe bújik. „Készül a paróka alá való hajam! Már csak 2 óraaaa és kezdünk!" – írta közösségi oldalán a modell.

Forrás: facebook/Dukai regina

Vastag Tamás és Sipos Peti már az öltözőben bohóckodnak, ők ma a másik nemet erősítik. „Mi csajok tartsunk össze" – írta a kép mellé Tomi.

Forrás: facebook/Vastag Tamás

Tóth Vera új szemeket kapott az esti műszakhoz. „Ma este barna szemeim lesznek a Sztárban sztárban :-) Nagyon ijesztő vagyok, nem?" – írta Vera.

Forrás: facebook/Tóth Vera

Koós Réka ma este Miley Cyrust testesíti meg. „Pár óra és más 'bőrébe' bújok... Miley a pucérkodásról híres, de azért remélem, a hangom miatt nézitek majd a műsort" – írta Réka.

Pál Dénesnek mentora érkezett: "Kaptam egy kis plusz segítséget" - írta Dénes a kép mellé, amin Gergely Róberttel bandáznak, így már nem kérdés, Dénes kinek a bőrébe bújik ma este.

Forrás: facebook/Pál Dénes

Pásztor Anna vasárnapi alakítására nagyon kíváncsiak vagyunk. Az énekesnő az Omega frontemberét, Kóbor Jánost alakítja majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.