Kigúnyolja Majka a Szent Koronát? Sokan kritizálják új klipje miatt

Fotó: msArt by Mónus Anikó -
gúny kritika Szent Korona Majka Curtis videóklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka és Curtis legújabb videóklipje, a Magyar vagyok máris a támadások középpontjába került. Sokak szerint a rapper meggyalázta nemzeti jelképünket, a Szent Koronát.

Néhány napja került fel a legnagyobb videómegosztó oldalra Majka és Curtis új produktuma, a Magyar vagyok című videóklip, amelyet már több mint félmillióan láttak. A dalban feltűnik egyebek mellett Ganxsta Zolee, Mohamed Fatima és az Ének iskolája győztese, Berki Artúr is. Meg is érkeztek az első kritikák. Egyesek szerint a rapper nevetséges színben tüntette fel a Szent Koronát, amikor a nemzeti jelképünket formáló baseballsapka tűnik fel a klipben.

Forrás: Youtube

„Nem is vagyok biztos benne, hogy a klipben pontosan a Szent Korona szerepel. Nyilván arra akar hajazni, mert igyekeztünk egy szakrális jelképet választani. Szerintem sem a klipben, sem a dalban vagy a szövegben nincsen semmi nevetséges, ahogy gyalázó sem" – mondta a rapper a Borsnak. Hozzátette: számítottak ezekre a reakciókra, mert akik ellenséget keresnek, azok találnak is.

Nos, döntsd el te, hogy sikerült a videóklip:

Titokban felturbózták Vajnáék a királynő koronájáthttp://www.life.hu/bulvar/20140919-felturbozak-vajnaek-a-kiralyno-miss-univers-hungary-2014-kelemen-henrietta-koronajat.htmlHivatalosan is bemutatták Vajnáék szépségkirálynőjét, Miss Universe Hungaryt, azaz Kelemen Henriettát. Meglepő módon a királynő nem olyan koronában jelent meg a sajtótájékoztatón, mint amit Vajnáék korábban bemutattak. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huMost már biztos: Bochkor Gábor a Music Fm-en folytatjahttp://www.life.hu/bulvar/20140919-bochkor-gabor-oktobertol-a-music-fm-musorvezetoje-lesz.htmlAhogy már tegnap írtunk róla, felröppent a hír, hogy Bochkor Gábor ül Istenes Bence helyére a Music Fm reggeli műsorában. Nos, ez tényleg így lesz, Bochi ugyanis igent mondott, október elsejétől már őt is hallhatjuk az Önindító című műsorban. TV + BulvárOrigoSzabó Zsófi debütált az RTL Klubnálhttp://www.life.hu/bulvar/20140918-szabo-zsofi-debutalt-az-rtl-klubnal.htmlHivatalosan is megjelent az RTL Klub színeiben Szabó Zsófi, akit a TV2-től csábított el a csatorna. A színésznő, akire a jövőben elsősorban műsorvezetőként számítanak Ördög Nóri megüresedett posztján, egyelőre celebeskedni utazik a dzsungelbe.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.