Lányai ünnepelték Stohl Andrást a Mamma Miában

Mamma Mia lány Stohl András tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat este debütált Stohl András a Madách Színház színpadán a Mamma Mia! bemutatóján, a filmben Pierce Brosnan által megformált Sam szerepében. A darabnak hatalmas sikere volt, a színész az előadás végén a színpadon ropta két legkisebb lányával és a vidám közönséggel.

Három lánya, párja, Ancsika és könyvének szerzője, Szalai Vivien az első sorból nézte végig Stohl András játékát a Mamma Miában, és valószínűleg, mint mindenki, ők is elámultak a darabtól és természetesen Stohltól. A darab végén a színészek felhívták a vállalkozó kedvű nézőket a színpadra egy közös házibulira és ekkor vettük észre, hogy Stohl legkisebb lányát, Franciskát felkapva táncolt és ünnepelt, középső lánya, Rebeka pedig mellettük ropta. A család többi női tagja is előkerült az előadás után, ők a fogadáson gratuláltak Andrásnak. Szirtes Tamás, a színház igazgatója dicsérő szavakkal méltatta Stohl alakítását.

Forrás: Life.hu

„Nagyon örülök, hogy ez a helyes fiatalember elfogadta a meghívást és beszállt a Madách Színházba, ebbe a különös műfajba, ami rendkívül fegyelmezett és rendkívül szigorú, ugyanakkor a végén muszáj valami csillámport rászórni. András fantasztikus színész, a mondatok életre kelnek a szájában, de élet van a környezetében és a jeleneteiben. Örülök, hogy itt volt!" - mondta a darab színpadra álmodója.
„Ilyen hosszú munkában még sohasem vettem részt, szeretném megköszönni a tanár úrnak a türelmet, a fantáziáját és kitartását" – köszönte meg kurtán a zavarban lévő színész, aki egyébként imád táncolni.

Forrás: rtlklub.hu

A Mamma Mia! magyar változata

"A Madách Színház 10 éve tárgyalt a Mamma Mia! színrevitelének jogairól, és mint minden más zenés darab esetében, itt is a non-replica változathoz (nem valamely külföldi produkció másolata) ragaszkodtunk. A hosszú tárgyalási folyamat után mostanra sikerült megszerezni a jogot, így 2014-ben önálló rendezésben, díszlettel és jelmezzel kerülhet a darab a magyar nézők elé, a világon először, hiszen a musical 1999-es londoni ősbemutatója óta mindig és mindenhol Phyllida Lloyd rendezésében és Anthony Van Laast koreográfiájával láthatta a közönség" - mondta Szirtes Tamás.

Stohl András marad az RTL Klubnálhttp://www.life.hu/bulvar/20140602-stohl-andras-musorvezeto-marad-az-rtl-klubnal-megsem-szerzodik-a-tv2hoz-igy-tiz-millio-forintrol.htmlÁllítólag tízmillió forintos ajánlatot utasított vissza Stohl azzal, hogy marad annál a csatornánál, amelynek évekig a vezető képernyős arca volt. TV + BulvárFotó: Tuba Zoltán - OrigoFellebbez Stohl Andráshttp://www.life.hu/bulvar/20140429-stohl-andras-es-szalai-vivien-fellebbeznek-a-magyar-bortonpokol-cimu-konyv-miatti-itelet-miatt.htmlA "börtönkönyv" miatti ítélet ellen lebbez fel a kötet szerzőjével, Szalai Viviennel közösen.TV + BulvárFotó: Tuba Zoltán - OrigoStohlról vallott Ancsikahttp://www.life.hu/bulvar/20140403-stohl-andras-kedvese-ancsika-a-szinesz-baleseterol-varandossagarol-felelossegrol-vallott-egy.htmlExkluzív interjúban mesélt Stohl András kedvese, Ancsika a színésszel való kapcsolatáról, a múltról és a gyermekáldásról. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.