Szerednyey Béla titokban megnősült

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
színész nősülés szerelem Szerednyey Béla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerednyey Béla négy éve alkot egy párt a cukrászként dolgozó Szilviával. A színész titokban vette feleségül a nála több, mint tíz évvel fiatalabb, kétgyermekes anyukát.

Két év után költözött össze szerelmével Szerednyey Béla, akire 54 évesen talált rá a nagy szerelem. Szilvia éveken át ott volt a színész körül, számtalanszor kért tőle autogramot - a rajongója volt. Egy könyvbemutatón került közelebb hozzá, ahol először volt rá lehetősége, hogy egy órán keresztül beszélgethessen bálványával. A színész 53. születésnapján újból találkoztak Kecskeméten, ahol az előadás után kettesben vacsoráztak, majd a jól sikerült estét pár hét múlva megismételték a nő születésnapján. Szerednyei, akire egy ideje ráragadt az örökös agglegény elnevezés, már akkor érezte, hogy ebből nem valami rövidtávú kapcsolat lesz. Négy év után feleségül vette Szilvit. A Madách Színház Mamma Mia! című darabjának bemutatóján az egész családja - Szilvi a két kamasz gyermekével együtt - megjelent, a nő ujján pedig már karikagyűrű csillogott.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"A családom is velem együtt ünnepli a premiert. Igen, már összeházasodtunk, de ezt nem osztottuk meg a nyilvánossággal. Nem elégszem meg eggyel, többféle esküvőt szeretnénk tartani, még hátravan pár. De a családról inkább nem beszélek többet" - árulta el a Life.hu-nak a színész.

Koós Réka nagykanállal falta az életethttp://www.life.hu/bulvar/20140929-koos-reka-nagykanallal-falta-a-ferfiakat-ugy-mint-donna-sharidan-a-mamma-miaban.htmlA Madách Színház igazgatója és a Mamma Mia! című darab rendezője, Szirtes Tamás szerint Koós Réka, a musical főszereplője és Donna Sheridan élete különös hasonlóságot mutat. Talán ezért is sikerült ilyen remekül alakítania a színésznőnek a görög szigeten élő, lányát egyedül nevelő anyát.TV + BulvárOrigoLányai ünnepelték Stohl Andrást a Mamma Miábanhttp://www.life.hu/bulvar/20140929-lanyai-unnepeltek-stohl-andrast-a-mamma-miaban.htmlSzombat este debütált Stohl András a Madách Színház színpadán a Mamma Mia! bemutatóján, a filmben Pierce Brosnan által megformált Sam szerepében. A darabnak hatalmas sikere volt, a színész az előadás végén a színpadon ropta két legkisebb lányával és a vidám közönséggel.TV + Bulvár--Tápai Szabina szülés után máris topformábanhttp://www.life.hu/bulvar/20140923-tapai-szabina-kezilabdazo-szules-utan-topformaban-van.htmlA gyönyörű kézilabdázó tavaly mondta ki a boldogító igent az ország legsármosabb kajakozójának, Kucsera Gábornak. A párnak azóta megszületett az első gyermeke is - sőt, októberben már egyéves lesz. Szabina repes a boldogságtól, és erre minden oka megvan.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.