Új szereplőket keresnek a Barátok köztbe

sorozat Barátok közt szereplő casting RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kell megijedni, a régi arcokat nem akarják újra cserélni, így Villi bácsitól és Miklóstól nem kell búcsúznunk. A sorozatba minden korosztályból várnak jelentkezőket.

A Barátok közt készítői tinédzsertől a nyugdíjasig, a vállalkozó szellemű amatőrtől a profi színészig mindenkit várnak. Először a 15-20 éveseket október 4-én, majd a húsz év felettieket október 5-én a Nagytétényi úti stúdióban.

Forrás: RTLKLUB

„Bárki jelentkezhet, aki kedvet érez magában, de arra számítaniuk kell, hogy a válogatás hosszabb procedúra. A jelentkezőknek egy jelenetet kell megtanulniuk és előadniuk. Ezt az előadást később elemezzük, és ez alapján döntjük el, hogy ki kap kisebb vagy nagyobb szerepet" – mondta el a Borsnak a castingot vezető Tombor Zsuzsa.

„Ez egy általános válogatás, nem konkrét szerepre keresünk embereket. Fontos, hogy a jelentkező magabiztos legyen, érdekelje a színészet. Külön előny, ha színes egyéniség. Nincs felső korhatárunk, de most is nagy szeretettel várjuk az idősebbeket" – magyarázta Zsuzsa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.