Csodakalappal kúrálja magát Csepregi Éva

betegség Oktoberfest Csepregi Éva kalap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodakalapban gyógyítja magát Csepregi Éva, aki gyakran küszködik felsőlégúti problémákkal a hűvösebb idő beálltával.

Hatalmas kalappal védekezik az őszi vírusok és megfázás ellen az énekesnő, akinek topformába kell kerülnie a jövő héten megrendezésre kerülő sörfesztiválra, ahol fellépőként számítanak rá.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Máris muszáj volt felvennem a gyógyító erejű kalapomat, mert megfájdult a torkom. Ősszel gyakran kínlódom felsőlégúti huruttal. Bármilyen hihetetlen, ezzel a fejfedővel védekezem és gyógyulok is. Ez a csodakalap energiával tölt fel, de nem ez az egyetlen. Amikor régi fényképeket nézegetek, az ókori vagy inka szobroknál sokszor látom a kalapom formáját. Az érdekessége, hogy amikor rákérdeztem a kalaposmesternél, ő megerősített benne, hogy ezek a formák régen sem voltak hiába, és napjainkban is tudnak segíteni. A kalaposmesteremnek olyan kalapjai is vannak, amik kapcsolatot tudnak teremteni az univerzummal. Reggel óta viselem, és állítom, hogy jobban érzem magam, mint ébredéskor, amikor nagyon fájt a torkom. De a ruhámba is rejtettem el gyógyító gyöngysorokat" – osztotta meg különös gyógymódját velünk Éva, aki természetesen egykori nagy sikerű Neoton számokkal készül a városligeti Oktoberfestre.

"A sört nagyon szeretem, csak félek tőle egy kicsit. Egy énekes nem ihat sok hideg alkoholt, de ennek ellenére azért szoktam, tulajdonképpen ez a kedvenc italom."

Balázs Fecó szokatlan tanácsokat adott kamasz fiának http://www.life.hu/bulvar/20140908-balazs-feco-a-koral-egyuttes-alapitoja-szokatlan-tanacsokat-adott-kamasz-fianak.html47 évesen lett édesapa Balázs Fecó, akinek kamasz fia már egy fejjel magasabb édesapjánál. Bár elég nagy a korkülönbség kettőjük között, szerencsére akad két közös pont is az életükben, amikor a legnagyobb nyugalomban tudnak apa-fia beszélgetéseket folytatni.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huÓvatosan nyúlt Hevesi Tamás Rúzsa Magdihozhttp://www.life.hu/bulvar/20140922-ovatosan-nyult-hevesi-tamas-ruzsa-magdihoz.htmlA stúdióban drukkolt Hevesi Tamásnak az egyedi hangú énekesnő, Rúzsa Magdi és szemmel láthatóan jól szórakozott. Az előadást a zsűri 35 ponttal jutalmazta, mi viszont hiányoltuk a Magdira annyira jellemző orrhangot és kiejtést.TV + Bulvár--Egymásnak esett Tóth Gabi és Szikorahttp://www.life.hu/bulvar/20140930-toth-gabi-es-szikora-robert-az-rtl-klub-x-faktor-mentorai-egymasnak-estek-osszevesztek-alfoldi.htmlAz X-Faktor eddigi legnagyobb mentorharcára került sor. Gabi és Szikora Robi vitája közben elszabadultak az indulatok, Alföldi Róbertnek kellett közbelépnie.TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.