Ördög Nóra kissé bizonytalan a Rising Star miatt

Fotó: Polyak Attila - Origo -
izgalom TV2 műsorvezető biciklizés bizonytalanság Rising Star zsűri Ördög Nóra Aktív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rising Star műsorvezetője, Ördög Nóra kicsit bizonytalan a hosszú kihagyás miatt, de úgy véli, a műsorvezetés olyan, mint a biciklizés, nem lehet elfelejteni.

A Rising Star válogatóján jártunk korábban, kattints IDE és tudd meg, kik lesznek a jövő sztárjai!

Ahogy a Life.hu is megírta, az immár kétgyermekes Ördög Nóra lesz a TV2 új tehetségkutató műsora, a Rising Star műsorvezetője. Nem titkolja, izgul egy kicsit a nagy megmérettetés előtt.

Fotó: Polyak Attila - Origo

„Van bennem egy kis bizonytalanság még, de ez úgy gondolom, csak annak tudható be, hogy kihagytam egy hosszabb időt, de a műsorvezetés mégiscsak olyan, mint a biciklizés, nem lehet elfelejteni" – mesélte Nóri az Aktívban.

Azt, hogy hogyan sikerült a műsor beharangozó kisfilmje és milyen összhang van a zsűritagok között, az alábbi videóból kiderül:

Ördög Nóra a szülés előtt még elment hamburgereznihttp://www.life.hu/csalad/20140918-ordog-nora-a-tv2-musorvezetoje-a-szules-elott-meg-elment-hamburgerezni.htmlA TV2 új műsorvezetője második gyermeke, Vencel születéséről, valamint a munka és a család közötti egyensúlyról beszélt részletesen az egyik magazinnak.Család--Ördög Nóra: "A gyerekeimnek nem kell nélkülözniük az anyukájukat!"http://www.life.hu/bulvar/20140904-ordog-nora-nem-szoritja-a-hatterbe-gyerekeit-a-munka-miatt-a-rising-star-musorvezetoje-lesz.htmlHivatalosan is bejelentették, hogy Ördög Nóra lesz a TV2-n november elején induló Rising Star műsorvezetője. Vajon hogyan birkózik meg a frissen szerződtetett műsorvezető két gyermek mellett a hamarosan rá váró munkával? A Life.hu-nak elárulta!TV + Bulvár--Magas édesapjára ütött Ördög Nóra kisfia, Vencelhttp://www.life.hu/csalad/20140808-ordog-nora-es-nanasi-pal-kisfia-nanasi-vencel-rendkivul-gyorsan-megszuletett.htmlA nemrég második gyermekét, Nánási Vencelt világra hozó tévést a TV2 reggeli műsorában telefonon érték utol, ahol a kicsi érkezéséről mesélt.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.