Pataki Szilvia Józan László Nagy Alexa vetkőzés Barátok közt Solti Ádám Kiss Ramóna RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sorozat szereplői szerda este biztos, hogy megörvendeztették a nézőket, mert Pataki Szilvi, Kiss Ramóna és Nagy Alexa bikinire vetkőzött, a fiúk pedig izmokat villantottak.

Ahogy a Life.hu is megírta, a sorozat Tóbiását alakító Józan László gyakran mutogatja izmos kockahasát. Most azonban nemcsak benne, hanem a lányokban is gyönyörködhettek a nézők. A Zsófit alakító Kiss Ramónát és az Alizt játszó Nagy Alexát korábban is láttuk már a sorozatban lenge öltözetben, most Pedig Pataki Szilvivel kiegészülve bikinire vetkőztek – írja a Bors.

Forrás: RTLKLUB

„Nem láthattak olyasmit a nézők, amit a strandon ne látnának belőlem, így örömmel vállaltam a jelenetet. Enikő a sorozat elején nagyon gátlásos volt. Most gyökeres változáson megy keresztül, sokkal humorosabb, lazább. De egyelőre még maga sem tudja, hogy valóban változik, vagy csak a Krisztiánnal történt szakítás miatt ilyen" – magyarázta Pataki Szilvi, Nacsa Olivér menyasszonya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.