Janza Kata visszatér a Barátok köztbe

Forrás: RTLKLUB -
Janza Kata Barátok közt visszatérés Vili bácsi RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vili bácsi lányát alakító Janza Kata újra feltűnik a sorozatban és felkavarja az állóvizet.

Elsőnek egy kis Barátok közt-történelem:

A Janza Kata által megformált Mátyás Ildikó a Kertész család tagja, Vili bácsi lánya, Géza és Mónika testvére és a korábban főbb karaktereknek számító Tilda és Ricsi anyukája. Ildikó nem egy egyszerű eset. Amikor pár évente feltűnik, mindig bosszúságot okoz Vili bácsinak. Kata utoljára 2009-ben volt látható a Barátok köztben, Magdi anyus temetésén. A történet szerint Ildikó a szemműtéten átesett édesapját látogatja meg, vélhetően most is hátsó szándékkal – írja a sorozatwiki.hu.

Forrás: RTLKLUB

„Október 15-től, jövő hét szerdától Katával (Mátyás Ildikóval) újra találkozhatunk a Barátok köztben!" – írta ki a közösségi oldalán a színésznő.

Kínában kötött ki a Barátok közt egykori színésze, Aradi Balázshttp://www.life.hu/bulvar/20141013-aradi-balazs-a-baratok-kozt-egykori-szinesze-kinaban-kezdett-uj-eletet.htmlA Barátok közt egykori színészét modell barátnője vette rá, hogy Kínában próbáljanak szerencsét, ahol modellkedéssel keresik a kenyerüket.TV + BulvárRTLKLUBSipos Peti esett ki a Sztárban sztárbólhttp://www.life.hu/bulvar/20141012-sipos-peti-a-sztarban-sztar-hatodik-adasanak-kiesoje.htmlA Sztárban sztár hatodik adásában már csak hét énekes mutathatta meg, milyen profin hoz egy másik előadót. A nézők döntöttek: a versenytől Sipos Peti búcsúzott, akit a stúdióban állva tapsoltak meg.TV + Bulvár--A Mamma mia! láz az egekig érhttp://www.life.hu/bulvar/20141011-mamma-mia-lazban-eg-a-lot-lengyel-legitarsasag.htmlŐrület, hogy a Mamma mia! láz még mindig tart. Ha egy helyen lecseng a világban, akkor felbukkan egy másik szegletében. Még a levegőben is.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.