Kásás Tamás újrakezdte a vendéglátósdit

Fotó: Hámori Zsófia - Origo -
olasz étterem étterem vendéglátás pizza Kásás Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kásás a saját bőrén tapasztalta meg, hogy milyen nehéz szakma a vendéglátás, de úgy tűnik, fél évvel étterme nyitása után végre egyenesbe jött. 

Mint ahogy a Life.hu elsőként megírta,nem tartott túl sokáig Kásás Tamás egyenesen Olaszországból érkezett szuperséfjének budapesti pályafutása. Hat hét után visszautazott Olaszországba a nápolyi pizzasütőkkel együtt. A váratlan fordulat a padlóra küldte a vendéglátással életében először próbálkozó sikeres vízipólóst.

Kásás a saját bőrén tapasztalta meg, milyen nehéz szakma a vendéglátás, ráadásul úgy, hogy váratlanul a nyakába szakadt az egész üzlet gondja-baja. Üzlettársa, akinek tapasztalataira építette az éttermet, a nyitás előtt súlyosan megbetegedett, így olyan területen kellett hirtelen helytállnia, amiben nem volt annyira járatos, mint a vízilabdában. Fél év káosz és a kezdeti nehézségek után sikerült végre úgy üzemeltetni a nevét viselő pizzériát, ahogy eltervezte. Szinte mindennapos vendég lett a saját üzletében.

Fotó: Hámori Zsófia - Origo

"Életem egyik legrosszabb időszaka volt az elmúlt fél év. Már az első hónapban kiderült, hogy rosszul választottunk szakácsot, állandósult a káosz a konyhában, nem minden vendég távozott elégedetten. Ami akkor hirtelen nagy bajnak tűnt, mára megoldódott: új olasz szakácsunk van, a pizzasütő pedig az eredeti nápolyi recept alapján süti a pizzát. Örülök, hogy túl vagyok a nehezén, ennek ellenére minden nap bejövök, hogy személyesen követhessem az üzlet menetét. Nem egyedül kell boldogulnom, a társam is szerencsére meggyógyult" - tudtuk meg a vízipólóstól. Hogy valóban belerázódtak, arról érdemes személyesen meggyőződni, mi már megtettük, és nem tudtunk belekötni semmibe sem!

Majka szerint Szabó Zsófi egy csúnyácska, kövér színészre hasonlíthttp://www.life.hu/bulvar/20141022-majka-szabo-zsofit-jonah-hill-csunyacska-szineszhez-hasonlitotta-facebookjan-most-all-a-balhe.htmlMajka a minap egy nem túl bájos fotómontázst töltött fel a Facebookjára, amin Szabó Zsófit Jonah Hill amerikai színészhez hasonlította. Igazi kommentháború indult a Facebookján...TV + Bulvár--Eltűntették a képernyőről Bárdos Andrást, Giannit, Cookyt és Marenec Fruzsináthttp://www.life.hu/bulvar/20141021-kirugtak-a-sportklubtol-bardos-andrast-giannit-marenec-fruzsinat.htmlA SportKlub több közismert arca került le a képernyőről október elején. Tőlük elköszönt a csatorna, nem számítanak továbbra állandó képernyőseik, vendégeik és néhány műsorvezető munkájára.TV + Bulvár--Barátok segítenének Bajor Imre özvegyén, aki anyagi gondokkal küzdhttp://www.life.hu/bulvar/20141022-bajor-imre-elhunyt-szinesz-ozvegye-ildiko-anyagi-gondokkal-kuzd-ezert-a-baratok-segitenenek-neki.htmlBajor Imre halála után özvegyére, Ildikóra hatalmas gondok szakadtak. Fent kell tartania a hatalmas fülei házat, eladni pedig az öröklési törvények miatt nem tudja. TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.