Kiesett a legesélyesebb X-Faktor-győztes – vajon ki lép a helyébe?

Fotó: Hámori Zsófia - Origo -
Kállai-Kiss Zsófia X-Faktor szavazás Danics Dóra Borbély Richárd Horányi Juli kiesés Tóth Andi Nagy Richárd esély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu olvasói Kállai-Kiss Zsófit választották a legesélyesebb nyertesnek – ennek ellenére éppen ő esett ki a szombati megmérettetésen.

Hiába nyerte a Life.hu x-faktoros esélyeket latolgató szavazását Kállai-Kiss Zsófi, nem volt elég a győzelméhez. Danics Dóra barátnője, aki végül alulmaradt a Horányi Julival folytatott párbajban, korábban itt mondta el nekünk: nem hitte, hogy kieshet.

Fotó: Hámori Zsófia - Origo

Nem sokkal maradt le tőle Nagy Richárd, illetve Tóth Andi, akiket a Life.hu olvasói az idei széria legjobb pasijának és legszebb énekesnőjének választottak meg. De vajon a megnyerő külső elég lesz-e a győzelemhez? Kállai-Kiss Zsófi kiesésével a szakítását felejteni vágyó Borbély Richárd is felkúszott a képzeletbeli dobogósok közé. Ricsi a hölgyrajongók között is nagy népszerűségnek örvend: a szombati megmérettetésen elárulta, nem egy fehérneműs, illetve fehérnemű nélküli képpel próbálkoztak már nála.

A szavazás teljes eredményét lejjebb láthatod.

Mit gondolsz, ki nyeri az X-Faktort?

Kállai-Kiss Zsófi – 22 %
Nagy Richárd – 17 %
Tóth Andi – 16 %
Borbély Richárd – 11 %
Horányi Juli – 10 %
Tha Shudras – 5 %
Le Quang Huy – Benji – 4 %
Spoon – 3 %
Szabó Richárd – 3 %
Andelic Jonathan – 2 %
Jakab-Péter Izabella – 2 %
Keményen osztották Szabó Zsófit az X-Faktor miatt a Facebookon - Sarka Kata megvédtehttp://www.life.hu/bulvar/20141025-szabo-zsofit-az-x-faktor-musorvezetes-miatt-kritizaltak-a-facebookon-sarka-kata-megvedte.htmlSzabó Zsófi éltében először próbálta ki magát műsorvezetőként. Új csatornája bedobta a mélyvízbe: az X-Faktor második élő adását vezették Istenes Bencével. Zsófi, aki aktív életet él a Facebookon, posztolt is egy fotót, amely alá rengeteg komment érkezett. Sokan támadták a teljesítménye miatt, de védelmezői is szép számmal akadtak - köztük legjobb barátnője, Sarka Kata is.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huCsúnyán lebetegedett Szabó Richárd, az X-Faktor énekesehttp://www.life.hu/drlife/20141029-szabo-richard-az-rtl-klub-x-faktor-enekese-megbetegedett.htmlVitaminokkal és teával próbálja kúrálni magát Szabó Ricsi, az idei X-Faktor egyik énekese, hogy a szombati élő show-ra ismét a régi formáját hozza.Dr. Life--Házasságáig őrzi ártatlanságát az X-Faktor 28 éves versenyzőjehttp://www.life.hu/intim/20141022-andelic-jonathan-az-rtl-klub-x-faktor-sarmos-enekese-meg-nem-szexelt-majd-csak-az-eskuvo-utan.htmlAz énekes édesapja lelkész, ezért Jonathan már kisgyermekkorától vallásos neveltetést kapott. A fiúnak természetes, hogy esküvő előtt nem létesít testi kapcsolatot.IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.