Újabb ismert embert dobtak ki a Rising Starból

TV2 Váradi Roma Café Rising Star zsűri Cseke Katinka Olasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem Váradi Róbert, alias Olasz az első, korábban sikeres ember, akit hazaküldenek a Rising Star korai fordulójából. Amíg Kunovics Katinkát a zsűri tanácsolta el, addig a Váradi Roma Café zenésze a Rising Star ítészei elé sem jutott el, a második rosta után kihullott a több ezer versenyző közül.

Olasz most méltatlankodik, főleg az bántja, hogy maga a TV2 invitálta, hogy jelentkezzen, mégis csúnyán elbántak vele.

"Hívtak, különben eszem ágában sem lett volna odamenni; nem szoktam benevezni ilyen műsorokba, mert nem tartom jónak, hogy mások döntsék el, milyen zenész vagyok. A hatodik lemezt hangszerelem, dalokat írok, otthon vagyok a zene több műfajában. Nekem már nem nagyon kell bizonyítani"háborgott Olasz a Blikknek, aki két meghallgatáson vett részt, amikor is megköszönték az addigi részvételét.

Forrás: Váradi Olasz/Facebook

Olasz úgy véli, jól teljesített, nem is igazán érti, miért nem kellett a csatornának.

"Ahogy az a tehetségkutatóknál bevett szokás, direkt megkeresés útján is be lehetett jutni a műsor előválogató szakaszába. A meghívás azonban nem garancia a továbbjutásra, csupán esély arra, hogy megmérethesse magát az énekes a műsor későbbi szakaszában" – magyarázta Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője.

Pánikgomb van Hevesi Kriszta rendelőjében http://www.life.hu/bulvar/20141030-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-szereploje-hevesi-kriszta-szexualpszichologus-extram-pacienseket.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen! szereplője, az extravagáns szexuálpszichológus bizarr pacientúrát épített. Bár élvezi a munkáját, azt is tudja, adódhatnak nehéz helyzetek. TV + BulvárOrigoKocsis Tibó: "Egy hangszálgyulladás is végződhet happy enddel"http://www.life.hu/bulvar/20141030-az-x-faktor-enekese-szabo-ricsi-hangszalgyulladassal-kuzd-kocsis-tibor-is-beteg-volt-mielott.htmlA torokproblémák, főleg nyirkos időben az X-Faktor fiatal tehetségeit sem kerülik el. Ahogy a Life.hu megírta, most épp Szabó Ricsi izgulhat, hogy meggyógyul-e szombatig. A műsor második évada alatt Kocsis Tibónak gyűlt meg a baja az influenzaszezonnal. TV + Bulvár--Ezt benézte Nyertes Zsuzsahttp://www.life.hu/bulvar/20141028-nyertes-zsuzsa-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-szereploje-maris-hazamenne-a-dzsungelbol.htmlNem voltak kirobbanó hangulatban a Celeb vagyok, ments ki! innen játékosai az első éjszaka után. Főleg a szőke színésznő, Nyertes Zsuzsa volt nagyon maga alatt. Meg mindenki, aki a közelébe került... Ahogy Balázsék fogalmaztak, nem volt túl pozitív az aurája. Valóban nem. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.