Szabó Győző párja, Rezes Judit modellként debütált

Epres Panni Görög Zita divatbemutató Marie Claire Fashion Days Rezes Judit Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sztárparádéval nyitott az idei Marie Claire Fashion Days. Nemcsak közismert topmodellek, de színésznők és énekesnők is végiglejtettek a kifutón.  

Nemcsak a kifutót lepték el olyan ismert emberek, mint Epres Panni, Balla Eszter, Wolf Kati, Rezes Judit, Görög Zita, Farkas Franciska, Jaskó Bálint és Péterfy Bori - a vendégek között is találkozhattunk hazánk sztárjaival. Eljött Eszenyi Enikő, de Kovács Ágit, Danics Dórát, Kocsis Tibort, Somát vagy Liptai Claudiát is felfedezhettük a nézők soraiban.

Fotó: Gregus Máté

Sztárok mutatták be a magyar divattervezők kollekcióit: Rezes Judit, a Szombat Esti Láz győztese először mutatkozott be modellként.

„Nem gondoltam volna, hogy ennyire fogok izgulni a kifutóra lépés előtt, egyébként nagyon jól éreztem magam, érdekesnek tartom ezt a világot, amibe most belecsöppentem. A ruhám rendkívül különleges volt, ugyanis két részből épült fel. Egy alap miniruhából, vállpánt nélkül és ezt az egészet elölről lefedi egy hosszabb rész, ami estélyi jellegűvé varázsolja" – mutatta be a ruháját Judit.

Fotó: Nagy Attila

Balla Eszter színésznő szolidan és rendkívül nőiesen jelent meg a kifutón. Tomcsányi Dóri futurisztikus, érdekes anyagú tavaszi ruhája hibátlanul rímelt Eszter egyéniségére, aki láthatóan jól is érezte magát a csodás darabban.

Én már ugyan többször modellkedtem, de minden évben kiderül, hogy hiába a színpadi jelenlét, ez egy teljesen más közeg. Most is úgy jöttem le, hogy sikerült, nem estem el, túléltem, miközben nagyon is élveztem, hogy ott lehetek, hisz ez egészen különleges szerep, és a társaság is sokat dobott rajta" – mosolygott Eszter, akinek ezzel a ruhával tökéletesen eltalálták a stílusát.

Fotó: Nagy Attila

A sztármodelleknek nem volt hasonló aggályuk, ők profin mutatták be a ruhákat, és Wolf Kati, a népszerű énekesnő sem izgult. Mosolygósan, méltósággal vonult végig a kifutón. Látszott rajta, hogy jól érzi magát ebben a szerepben is.

Görög Zita is ragyogott a kifutón - fekete estélyie láttán még nekünk is elakadt a szavunk.

Görög Zita Fotó: Nagy Attila

Hogy kik vonultak még a kifutón, itt megnézheted:

/1411/Model2014119122328

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.