Ördög Nórának van vétójoga abban, mit vesz fel a Rising Starban

TV2 Holdampf Linda magassarkú Rising Star Ördög Nóra kifakadás cipő stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető a Mokkában megvédte stylistját, Holdampf Lindát, aki korábban olyan kritikákat is kapott, hogy nem kedveli Ördög Nórit, ezért öltözteti fel ilyen ruhákba a Rising Starban.

Ördög Nóri - aki olvasóink szerint a legjobban öltözködő műsorvezető - stylistját, Holdampf Lindát sokan azzal vádolták meg, hogy nem szereti Nórit, és ezért öltözteti nem megfelelő ruhákba. A Rising Star háziasszonya stylistjával reagált a rosszindulatú hírekre.

„A ruhákat együtt közösen választjuk egy ruhapróbán. A kreatív producer és a főszerkesztő is látja a kiválasztott darabokat és együtt hozzuk meg a végleges döntést" – magyarázta Linda a TV2 Mokka adásában.

Egy helyen írták, hogy engem utál a stylistom, egyébként mindenhol dicsérik Lindát. Csomó szempontot kell figyelembe venni, és amikor ruhát válogatunk, akkor van vétójogom. A cipő kérdésen egyszer kia karok már akadni úgy igazán, a magasságom miatt piszkálni nem szép dolog, amikor egy ruhához a magassarkú áll jól, akkor azért, mert magas vagyok, nem fogom mellőzni" – tette hozzá mosolyogva Nóri.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.